GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αξιωματικοί του ελληνικού στρατού εκπαιδεύουν συναδέλφους τους από το Κατάρ

Τις γνώσεις του σε θέματα τεθωρακισμένων και πυροβολικού μοιράστηκαν με περισσότερους από 100 αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Κα...


Τις γνώσεις του σε θέματα τεθωρακισμένων και πυροβολικού μοιράστηκαν με περισσότερους από 100 αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Κατάρ εκπαιδευτές της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.
Η άσκηση στα κέντρα εξομοιωτών των δύο Όπλων και στα πεδία των ασκήσεων πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο της στρατιωτικής στρατηγικής συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας και του Κατάρ.
Την Παρασκευή στο στρατόπεδο «Κανδηλάπτη» στην Αλεξανδρούπολη έγινε η τελετή λήξης της εκπαίδευσης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Ειδικοτήτων σε αντικείμενα τεθωρακισμένων και στην τελετή παρέστησαν ο διοικητής της Μεραρχίας, υποστράτηγος Παναγιώτης Φαραντάτος και ο διοικητής της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, ταξίαρχος Γεώργιος Σταματιάδης.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ολοκληρώνεται στις 20 Ιουνίου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση