GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Καμμένου από την Ήπειρο

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο επισκέφθηκε το Μνημείο Εκτελεσθέντ...



Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο επισκέφθηκε το Μνημείο Εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στο Κομμένο Άρτας, όπου έκανε την εξής δήλωση:

«Στην πορεία για τις ευρωεκλογές, με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κινήματος ήρθαμε σήμερα στο Κομμένο Άρτας, όχι για να κάνουμε προεκλογική εκστρατεία, αλλά για να προσκυνήσουμε, να αποδώσουμε τιμή και να θυμίσουμε. Να αποδώσουμε τιμή στους αμάχους, 317 κατοίκους του Κομμένου, στα 95 μωρά παιδιά και παιδιά ηλικίας μέχρι 15 ετών, στις 117 μανάδες που δολοφόνησαν εν ψυχρώ οι Γερμανοί κατακτητές κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Να θυμίσουμε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες ότι ο ναζισμός δεν χωρά στον τόπο της Δημοκρατίας. Να θυμίσουμε στους κυβερνώντες ότι στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι κατακτητές ζήτησαν να ελέγξουν την πατρίδα μας και τώρα με τον οικονομικό πόλεμο αυτό ακριβώς πράττουν. Να τους πούμε ότι αυτή τη χώρα είναι εθνικά κυρίαρχη και ότι οι Έλληνες θα ενωθούν όπως έκαναν οι πρόγονοί μας στο Γοργοπόταμο, προκειμένου να απελευθερωθεί η πατρίδα από την ξένη κατοχή.

Μπορεί σε αυτόν εδώ τον πόλεμο να λένε ότι δεν έχουμε νεκρούς, αλλά οι 6.000 Έλληνες που αυτοκτόνησαν είναι νεκροί πολέμου, τα δύο εκατομμύρια άνεργοι και τα τρία εκατομμύρια ανασφάλιστοι είναι θύματα του νέου Ράιχ της Γερμανίας και βεβαίως τα παιδιά που φεύγουν στην ξενιτιά είναι απώλεια για την πατρίδα .

Από εδώ, από το Κομμένο Άρτας, τους λέμε ότι οι γερμανικές αποζημιώσεις, το κατοχικό δάνειο, δεν τους το χαρίζει κανένας, οι προσωρινοί πρωθυπουργοί δεν έχουν τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού. Θα τα διεκδικήσουμε και θα τους τα χρεώσουμε».

2 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    MΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ "ΠΛΥΣΤΡΑ" ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑΧΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΚΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ
    ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .ΠΑΝΤΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ.
    ΕΧΕΙΣ ΚΥΡΑ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση