GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι για τον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Η διαδικασία του β΄ γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών αλλάζει συγκριτικά με αυτήν που ακολουθήθηκε στον α΄ γύρο. Κατά τ...


Η διαδικασία του β΄ γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών αλλάζει συγκριτικά με αυτήν που ακολουθήθηκε στον α΄ γύρο.
Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, ο εκλογέας δεν σημειώνει σταυρό προτίμησης σε κανέναν υποψήφιο σύμβουλο, δεδομένου ότι, η ψηφοφορία αυτή επαναλαμβάνεται μόνο ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους των δύο συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους κατά την πρώτη ψηφοφορία. Αυτά που παραμένουν ίδια για την ψηφοφορία είναι: οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07.00 ώρα και θα κλείσουν στις 19.00. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία (18.5.2014).

2 σχόλια

  1. Τί 18 σημεία και τρίχες κατσαρές!

    Εδώ μιλάμε για 750.000 θέσεις εργασίας! Εδώ μιλάμε για μείωση του ΦΠΑ στο 12%!!! Εδώ μιλάμε για μείωση του φόρου στο 10%!

    Επίσης κανένα νοικοκυριό χωρίς μία Φιλιππινέζα, έναν μπάτλερ και κηπουρό!

    Και δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια το καλοκαίρι για Μύκονο!
    Μελετάται ακόμα κι η επαναφορά στην ζωή των 6500 αυτοκτονημένων συμπολιτών μας!

    Παρ' όλα αυτά βρίσκω
    τον ''πρωθυπουργό'' πολύ μίζερο.

    Γιατί δηλαδή λεβεντάκο μας μόνον 750.000 θέσεις εργασίας; Γιατί όχι 1,5 εκατομμύρια; Δύο εκατομμύρια!

    Νάρθουν να δουλέψουν όλοι οι άνεργοι κι οι αδικημένοι της Ευρώπης!

    Γιατί ασίκη μας ΦΠΑ στο 12%; Βάλτο στο -8% να πηγαίνουμε να ψωνίζουμε και να μας δίνουν και κάτι για τον κόπο μας!

    Και όσο για την μείωση των φορολογικών συντελεστών, γιατί γλυκέ μας τύραννε μείωση και όχι κατάργηση εντελώς; Να γίνουμε κι εμείς σαν τα νησιά Κέϋμαν, να έρχονται οι offshore εταιρείες ξεπλύματος μαύρου χρήματος από ναρκωτικά κι εμπόριο όπλων και να υψώνουν σημαία ευκαιρίας την γαλανόλευκη!

    Κι ακόμα, μιά και ο τουρισμός έχει γίνει η ''αιχμή του δόρατος'' για την συγκυβέρνηση του αίσχους, γιατί να αρκεστούμε στις εναλλακτικές λύσεις του συνεδριακού τουρισμού, του θρησκευτικού, ή του τουρισμού υγείας; Να επεκταθούμε και στον σεξοτουρισμό! Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος έμαθε ότι γαμιόμαστε όλοι{οι γυναίκες μας, οι μανάδες μας, οι αδελφές μας, οι κόρες μας ΕΕΕ!!Ας πλακώσουνε {κι οι γύφτοι} να κονομήσουμε και Κανά φράγκο!

    Όλα αυτά μπορεί και να τ' ακούσουμε!

    Αυτό που δεν θ' ακούσουμε ποτέ από το στόμα του Ψευταρά είναι τα ''τέρατα'' που θ' ακολουθήσουν μετά τις εκλογές! Την μεγάλη σφαγή που σχεδιάζουν για τον λαό, και την μεγάλη ρεμούλα για την χώρα!
    Ένα και μόνο παράδειγμα από τα ''τέρατα'' που ετοιμάζουν:
    Έχουν ήδη έτοιμο σχέδιο νόμου το οποίο δεν έφεραν πριν τις εκλογές για να μη γίνει σάλαγος και χαμός, όπου ακούστε..

    Θα προβλέπεται ίδρυση Ανώνυμων Εταιρειών (Α.Ε.) διαχείρισης ακινήτων, με μετοχικό κεφάλαιο 29 εκατομμυρίων ευρώ!!!

    Μετάφραση και ερμηνεία: Προσέξτε:
    Πρώτα απ' όλα. Ποιός έχει σήμερα δυνατότητα ίδρυσης ΑΕ με μετοχικό κεφάλαιο 29 εκατομμύρια; Πέντα-δέκα άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα: καναλάρχες, εργολάβοι, έμποροι πετρελαίου άντε και κανας πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων(!).

    Άρα αμέσως-αμέσως ο νόμος θα είναι απολύτως ''φωτογραφικός'' για πέντα-δέκα άτομα σε όλη την χώρα!
    Δεύτερο και σπουδαιότερο: Τί σημαίνει Α.Ε.;

    Σημαίνει ότι αποδίδει φόρους βάσει εσόδων-εξόδων, που με την κατάλληλη λογιστική μπορεί να εμφανίζει σχεδόν ό,τι θέλει: Έσοδα 50 εκατομμύρια; Μαγειρεύουν εξοδα 49.900.000 και πληρώνει φόρο για τις 100.000 που εμφανίζει ως κέρδη!

    Και το ακόμα σπουδαιότερο, δεν πληρώνει ''χαράτσια'' για τα ακίνητα που ανήκουν στην ίδια την Α.Ε. Στην ουσία λοιπόν δεν αποδίδει παρά μηδαμινά έσοδα στο κράτος.

    Θα ιδρύσουν λοιπόν αυτοί οι πέντε-δέκα κύριοι από μία ΑΕ διαχείρισης ακινήτων των 29 μυρίων, και θ' αρχίσουν να αγοράζουν όποιο ακίνητο τους γυαλίσει, κοψοχρονιά βεβαίως λόγω κρίσης και ανάγκης (τα σπίτια μας, τα οικόπεδα, κλπ), θα τα περνάνε στο περιουσιολόγιο της εταιρείας και ούτε γάτα ούτε ζημιά! ''Χαράτσια'' για χιλιάδες ακίνητα που θα έχουν δεν θα πληρώνουν (εμείς όμως θα πληρώνουμε για το ένα και μοναδικό που ίσως μας επιτρέψουν να κρατήσουμε), φόρους θα πληρώνουν όσους θέλουν μαγειρεύοντας έσοδα-έξοδα, κι αυτό ήταν!

    ΑΣ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΨΕΥΤΑΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    Το success story της συμφοράς μας!

    Ας μην πιστέψουμε λοιπόν ούτε μιά κουβέντα, ούτε μιά υπόσχεση από τα χείλη των αισχρότερων ψευτών από καταβολής του νέου Ελληνικού κράτους!

    Κάθε μέρα επιπλέον διακυβέρνησής τους κυλάει εις βάρος της χώρας, εις βάρος του λαού.

    Τους διώχνουμε αν θέλουμε να ζήσουμε!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα υπάρχουν 3 πολύ δυνατά και γνωστά ονόματα συνταγματολόγων, που μπορεί να είναι από τις πιο δυνατές φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Κατρούγκαλος Γιώργος, Νικολόπουλος Ηλίας και Χρυσόγονος Κώστας

    Στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ( ΑΝΕΛ μαζί με πατριωτικές κινήσεις ) υπάρχουν, επίσης, δυναμικά άτομα, ικανά να δώσουν μάχες στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως

    οι Βαλέρης Ιωάννης ιατρός, Γεωργαντά Ζωή,
    ο γνωστός Ζουράρις Κώστας, Κόκκας Γ.της Άμεσης Δημοκρατίας, Κοντογιαννίδης Παύλος,
    ο Μαριάς Νότης από τη Κρήτη και ο έγκριτος εργατολόγος Ρωμανιάς Γιώργος.

    Βέβαια, πολύς κόσμος θέλοντας να δείξει την αποδοκιμασία του για το Λαϊκό και Σοσιαλιστικό κόμμα της Ευρώπης, που δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους και την τραγωδία στην Ελλάδα, στη πιο μετριοπαθή του μορφή θα ψηφίσει Σύριζα ή Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πολλοί πιστεύουν ότι τα δεξιά ή κεντρώα ή αριστερά μορφώματα του 1 ή 1,5% δεν θα μπορέσουν να εκπροσωπηθούν στην Ευρωβουλή.

    Υπάρχει και ένα άλλο μεγάλο ποσοστά απελπισμένων ανθρώπων , που θέλει να δείξει την αποδοκιμασία του και στα κυβερνώντα πολιτικά κόμματα και στη πολιτική της Ε.Ε, που γιγαντώνεται από τα φορολογικά μέτρα ( χαράτσια Βενιζέλου, φόροι Στουρνάρα- Θεοχάρη ), που πιστεύει ότι μόνο αν ψηφίσει Χ.Α, θα ακουστεί η φωνή του για τιμωρία όσων έφεραν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και τα μνημόνια. Πόσο είναι αυτό το ποσοστό ; Στις δημοσκοπήσεις οι υποψήφιοι της Χ.Α έπαιρναν τα μισά ποσοστά από αυτά που τελικά πήραν στη κάλπη. Αν ισχυροποιηθεί το ρεύμα, πιθανόν, η Χ.Α όχι μόνο να πιάσει διψήφιο νούμερο,αλλά να κινηθεί γύρω στο 12-15%, ανάλογα με την οργή του κόσμου...

    Το είπαμε κι άλλη φορά. Οι συγκυβερνώντες θα παρακαλάνε να ψηφιστούν από τους αγανακτισμένους και χρεοκοπημένους Έλληνες ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ παρά η Χ.Α. Αλλά και γενικά δίνεται η εντύπωση ότι η συγκυβέρνηση, επίσης, δεν θα στεναχωρεθεί πολύ, αν ψηφιστούν μικρά κόμματα από το χώρο της κεντροδεξιάς ή της αριστεράς, και υπάρχει διασπορά ψήφων,αφού - δευτερευόντως- θέλει να "πολεμήσει" τον Σύριζα και τους ΑΝΕΛ, για να συνεχίσει τη φορολογική της πολιτική ( κατάργηση αφορολογήτου για παιδιά, φόροι στα ακίνητα κλπ ), τις απολύσεις και ότι άλλο προβλέπει το μεσοπρόθεσμο.

    Γενικά ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει από τα ΜΜΕ τι "πρέπει" να ψηφίσει. Κι όσο βλέπει Βενιζέλο, Ποταμίσιο Θεοδωράκη, Άδ. Γεωργιάδη και μεγκαλοδημοσιογράφους να "πολεμούν" την Χρ. Αυγή, τόσο τους δημιουργεί την αίσθηση ότι "πρέπει να την ψηφίσουν" ως αντίδραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση