ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

"Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστευτικών Πουλιών στο Δέλτα Έβρου "

Share it:


"Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου, σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, γιόρτασε την... Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστευτικών Πουλιών στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου, την Τετάρτη 14 Μαΐου." αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου και συνεχίζει:
"Στην εκδήλωση συμμετείχε το Δημοτικό Σχολείο της Άνθειας και οι δραστηριότητες περιελάμβαναν: Προβολή PowerPoint για τη μετανάστευση των πουλιών, χειροτεχνίες, παιχνίδια και παρατήρηση πουλιών στο Δέλτα του Έβρου.
Είναι πολύ σημαντικό για τα μεταναστευτικά πουλιά να βρίσκουν στη διαδρομή τους υγροτόπους σαν το Δέλτα Έβρου, όπου μπορούν να ξεκουράζονται και να ανεφοδιάζονται για να μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους για τις περιοχές αναπαραγωγής.
Έτσι, μαζί με τους μικρούς μας φίλους είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ερωδιούς, Μελισσοφάγους, γλαρόνια, χελιδόνια και πολλά άλλα μεταναστευτικά πουλιά και φυσικά να τους ευχηθούμε καλό, ασφαλές ταξίδι και καλή επιστροφή."

Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση