GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζήσης: «Χρειαζόμαστε τέλεια εμφάνιση»

Ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι έχει ανάγκη η Ούνιξ για να ανατρέψει το -13 απέναντι στη Βαλένθια την Τετάρτη και να κατακτήσει το Eur...



Ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι έχει ανάγκη η Ούνιξ για να ανατρέψει το -13 απέναντι στη Βαλένθια την Τετάρτη και να κατακτήσει το Eurocup, σύμφωνα με το Νίκο Ζήση.
Βρέθηκε να χάνει και με 33, περιόρισε τη ζημιά στους 13, αλλά και πάλι θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια η Ούνιξ για να ανατρέψει τη διαφορά του πρώτου αγώνα απέναντι στη Βαλένθια στον επαναληπτικό του Καζάν την Τετάρτη, αν θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του Eurocup. Ο Νίκος Ζήσης παρότι αντιλαμβάνεται τη δυσκολία της αποστολής δεν χάνει την πίστη του.
«Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε με 13 πόντους, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Είμαστε τυχεροί που δεν χάσαμε με 30. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Βαλένθια για την απόδοσή της για πάνω από τρία δεκάλεπτα. Καταφέραμε παρότι παίξαμε άσχημα σε όλο αυτό το διάστημα να μειώσουμε στα τελευταία 5-6 λεπτά. Πιστεύω πως η τελική διαφορά μάς διατηρεί στο κόλπο, αν και η Βαλένθια έχει σαφές προβάδισμα γιατί θα πρέπει να ανατρέψουμε μια μεγάλη διαφορά απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για 40 λεπτά, προκειμένου να κάνουμε την ανατροπή. Στην έδρα μας παίζουμε πάντα καλύτερα, αλλά θα χρειαστεί να κάνουμε μια τέλεια εμφάνιση για να έχουμε ελπίδες να κατακτήσουμε τον τίτλο. Περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο», έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του Eurocup.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση