GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτος σε σταυρούς ευρωβουλευτής ο Μανώλης Γλέζος!

Περισσότερους από 311.000 σταυρούς συγκεντρώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, ο οποίος προηγείται με μεγ...



Περισσότερους από 311.000 σταυρούς συγκεντρώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, ο οποίος προηγείται με μεγάλη διαφορά όλων των υπόλοιπων υποψηφίων για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Με καταμετρημένο 63,06% των ψήφων, ο κ. Γλέζος λαμβάνει 311.777 σταυρούς. Μοναδικός άλλος υποψήφιος που «αγγίζει» τους 200.000 σταυρούς είναι η Μαρία Σακοράφα, επίσης του ΣΥΡΙΖΑ, με 198.058 ψήφους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει έξι ευρωβουλευτές, και την εξάδα συμπληρώνουν ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, η Κωνσταντίνα Κούνεβα και ο Κωνσταντίνος Χρυσόγονος.

Για τη Νέα Δημοκρατία, που εκλέγει πέντε ευρωβουλευτές, προηγείται ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, με 161.988 ψήφους, και ακολουθούν η Μαρία Σπυράκη, η Ελίζα Βόζεμπέργκ, ο Γιώργος Κύρτσος και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Η ΧΑ εκλέγει τρεις ευρωβουλευτές. Πρώτος είναι Ελευθέριος Συνοδινός με 58.913 σταυρούς, και ακολουθούν ο Λάμπρος Φουντούλης και ο Γιώργος Επιτήδειος.

Δύο ευρω-έδρες θα έχει η Ελιά. Πρώτος είναι αυτή τη στιγμή ο Νίκος Ανδρουλάκης με 73.841 σταυρούς, ενώ μάχη γίνεται για τη δεύτερη θέση μεταξύ της Εύας Καϊλή (69.845) και του Παντελή Καψή (68.726).

Ο Γιώργος Γραμματικάκης και ο Μιλτιάδης Κύρκος είναι οι δύο πρώτοι για το Ποτάμι.

Δύο έδρες έχει και το ΚΚΕ, με τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη και το Σωτήρη Ζαριανόπουλο να έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων υποψήφιων.

Τέλος, ο Νότης Μαριάς διατηρεί προβάδισμα περίπου 3.000 σταυρών έναντι του Γιώργου Ρωμανιά για τη μία ευρω-έδρα των ΑΝΕΛ.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση