GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν έκφρασε τα συλλυπητήρια του προς τις οικογένειες των θυμάτων της Οδησσού

Μέσω του εκπροσώπου του, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των περ...



Μέσω του εκπροσώπου του, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των περισσοτέρων από 40 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους χθες στην Οδησσό.
Οι περισσότεροι πέθαναν από ασφυξία, όταν εγκλωβίστηκαν σε φλεγόμενο κτήριο των συνδικάτων, ενώ έξω στους δρόμους της πόλης μαίνονταν μάχες μεταξύ του ουκρανικού στρατού και των φιλορώσων αυτονομιστών.
«Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εκφράσουμε συλλυπητήρια στους υπευθύνους του Κιέβου, καθώς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα», είπε κατά λέξη ο Πρεσκόφ, εκπρόσωπος του Πούτιν.
Εξέφρασε ακόμα την ανησυχία του Ρώσου προέδρου για την εξέλιξη της κατάστασης, αλλά και το πώς την διαχειρίζεται η διεθνής κοινότητα.
«Ο κ. Πούτιν είναι αγανακτισμένος με τις ενέργειες των αρχών στο Κίεβο, που μπορούν να χαρακτηριστούν εγκλήματα», κατέληξε ο εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση