GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεργασία Ελλάδος – Μολδαβίας σε θέματα Δικαιοσύνης

Η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Μολδαβίας αποφασίστηκε κατά την σημερινή επίσημη επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύ...


Η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Μολδαβίας αποφασίστηκε κατά την σημερινή επίσημη επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης της Δημοκρατίας της Μολδαβίας Oleg Efrim στον Έλληνα ομόλογο του Χαράλαμπο Αθανασίου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής συμφωνήθηκε η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο υπουργείων για την εμβάθυνση των διμερών σχέσεων, καθώς και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών στα θέματα λειτουργίας της Δικαιοσύνης και του σωφρονιστικού συστήματος.
Παράλληλα, συμφωνήθηκε η διερεύνηση της δυνατότητας ανταλλαγής πρακτικών εκπαίδευσης των δικαστικών λειτουργών.
Από την πλευρά του ελληνικού υπουργείου Δικαιοσύνης αναπτύχθηκε το πλαίσιο λειτουργίας της Εθνικής Σχολής Δικαστών για το οποίο οι μολδαβοί αξιωματούχοι εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Τέλος, ο κ. Αθανασίου απεδέχθη πρόσκληση του ομολόγου του να επισκεφθεί τη Μολδαβία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση