GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηνύσεις κατά πάντων ο Σκόρδας

Τους πάντες μήνυσε ο Λάμπρος Σκόρδας και πιο συγκεκριμένα εναντίον όσων μετείχαν στις διοικήσεις της ΠΑΕ Αρης από το 2009 και μ...



Τους πάντες μήνυσε ο Λάμπρος Σκόρδας και πιο συγκεκριμένα εναντίον όσων μετείχαν στις διοικήσεις της ΠΑΕ Αρης από το 2009 και μετά, ήτοι 35 μηνύσεις συνολικά.
Πρόκειται για τετρασέλιδες αναφορές με τον Λάμπρο Σκόρδα να εξαπολύει κατηγορίες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο δεν αναγράφεται το όνομα κανενός μάρτυρα κατηγορίας. Πιθανόν ο κ. Σκόρδας την συγκεκριμένη κίνηση να θέλει να την χρησιμοποιήσει ως πειστήριο στο δικαστήριο την αίτηση αναστολής της απόφασης (559/14), βάση της οποίας καθαιρέθηκε η διοίκησή του, με την δικάσιμο να έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαΐου.

Πρόθεση του κ. Σκόρδα είναι να κατηγορήσει τις διοικήσεις από το 2009 και μετά για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Άρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση