GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο υγείας Σοφάδων

Δείτε την ανακοίνωση: "Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης και αγάπης, ένα... δώρο ζωής προς τον συ...



Δείτε την ανακοίνωση:
"Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης και αγάπης, ένα... δώρο ζωής προς τον συνάνθρωπο μας καθώς και απόδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας.

Με σύνθημα «Το έχουμε στο αίμα μας… χαρίζουμε ζωές!», η Τράπεζα αίματος Σοφάδων διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Τρίτη 03 Ιουνίου 2014 στις 9:00 το πρωί στο κέντρο υγείας Σοφάδων. Όπως τονίζουν τα μέλη της, «κάθε σταγόνα είναι σημαντική για να κάνεις μια καρδιά να χτυπά!» και ειδικά αυτή την εποχή με τις ανάγκες να είναι αυξημένες, η προσφορά αίματος μπορεί να γίνει αληθινό δώρο ζωής για πολλούς συνανθρώπους μας.

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη και όλους όσοι θέλουν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, την Τρίτη 03/06/2014 από τις 9:00 μέχρι τις 13:00 να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους.

Ας δώσουμε δυναμικά το παρόν σε αυτή τη συνάντηση προσφοράς και αγάπης και ας ξανανιώσουμε πως η αλληλεγγύη και η καλοσύνη είναι οδηγοί στη ζωή μας. Ας μην ξεχνάμε ότι 5 λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να σώσουμε μια ζωή."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση