GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η αρχή μια νέας εποχής»

Η κατάκτηση του Champions League θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα ενός καινούργιου κύκλου επιτυχιών για την Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το...


Η κατάκτηση του Champions League θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα ενός καινούργιου κύκλου επιτυχιών για την Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι. Δεν σημαίνει τίποτα για τον ίδιο το ρεκόρ…
Η νίκη της Ρεάλ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης που σήμανε το δέκατο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την «βασίλισσα», χαρακτηρίστηκε από τον Κάρλο Αντσελότι ως μονάχα η αρχή μιας νέας εποχής για τον σύλλογο.
«Έχω συνειδητοποιήσει την αξία αυτής της νίκης», ήταν η τοποθέτηση του Ιταλού τεχνικού στην «Gazzeta dello Sport», για να προσθέσει: «Γνωρίζω επίσης πως αυτή η νίκη μπορεί να ανοίξει έναν σημαντικό κύκλο επιτυχιών».
Επιπλέον, ο 54χρονος προπονητής αποκάλυψε πως από την αρχή της σεζόν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όλοι ήθελαν το Champions League.
«Όταν υπέγραψα με την Ρεάλ Μαδρίτης, είχα μια ξεκάθαρη εικόνα πως το τρόπαιο του Champions League ήταν ο πρωταρχικός στόχος του συλλόγου για την σεζόν. Για όλες τις κορυφαίες ομάδες, το τοπικό πρωτάθλημα έρχεται δεύτερο. Αν αναλογιστούμε πως αυτό ήταν ο δέκατος ευρωπαϊκός τίτλος για τον σύλλογο, άξιζε παραπάνω από νταμπλ», ήταν η άποψη του Αντσελότι.
«Είναι ωραίο να πετυχαίνεις ρεκόρ αλλά η πραγματικότητα είναι άλλο θέμα. Οι αριθμοί αυτοί δεν εγγυώνται το μέλλον σου. Αν χάσω δύο παιχνίδια στην αρχή της νέας σεζόν, θα είμαι σε κίνδυνο», ήταν η πεποίθηση του προπονητή της Ρεάλ για την ισοφάριση του ρεκόρ του Μπόμπ Πέισλι (τρείς κατακτήσεις ευρωπαϊκών Κυπέλλων).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση