GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Η σύζυγος έπαθε "εγκεφαλικό" όταν είδε τον άντρα της στο κρεβάτι με...

Ο κλάδος των οικοδόμων είναι ανάστατος μετά την είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο τους...



Ο κλάδος των οικοδόμων είναι ανάστατος μετά την είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο τους...

πως Πατρινός συνάδελφός τους όχι απλά είναι gay αλλά η γυναίκα του τον χώρισε επειδή τον έπιασε επ' αυτοφώρω με άλλον άνδρα.

Όλα ξεκίνησαν προ μηνών όταν κάποιος από τους συναδέλφους του έμαθε πως η εν διαστάσει σύζυγος του φίλου του, διαδίδει στην πόλη πως τον πέταξε έξω από το σπίτι, αφού στο κρεβάτι με άντρα!
Μάλιστα η γυναίκα έλεγε με θυμό πως «δεν σεβάστηκε τα παιδιά του, πως η ίδια δεν είχε καταλάβει το παραμικρό όλο αυτό το χρονικό διάστημα και ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν είδε μπροστά στα μάτια της τη «σκηνή»! «Σιχάθηκα τον εαυτό μου που κοιμόμουν μαζί του» τόνιζε.

3 σχόλια

  1. Συνελήφθη πολίτης στη Θεσσαλονίκη επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ ! Αυτοί είναι οι της ΝΔ και της Ελιάς, αυτοί είναι οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος. 2 χρόνια τρομοκρατούν τους Έλληνες με φόρους, χαράτσια και δεν αντέχουν να ακούσουν τη διαμαρτυρία του !

    Ας τα βλέπουν όσοι τους ψηφίζουν ! Αυτοί φταίνε για την μεγάλη άνοδο της Χρ.Αυγής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκάλυψη ΣΟΚ από την εφημερίδα Real News ( σημερινή έκδοση, Σάββατο 25/5/2014 )

    Πιο συγκεκριμένα στο ένθετο Realmoney, στη σελίδα 3 αποκαλύπτει ότι το ΔΝΤ έχει εντοπίσει μαύρη τρύπα 5,2 δισ. ευρώ και θα ζητήσει νέα μέτρα από το Σεπτέμβριο.

    Αυτό το γεγονός το αποκρύπτουν από τις ψηφοφόρους τους η ΝΔ και η Ελιά και μαζί με αυτούς τα μεγάλα κανάλια ( Μέγκα, Αντέννα, Σκάι ), γιατί θέλουν πρώτα να περάσουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές και οι ευρωεκλογές, να υφαρπάξουν τη ψήφο των πολιτών.

    Πιο συγκεκριμένα το ΔΝΤ θα ζητήσει να ανοίξουν ακόμα περισσότερα επαγγέλματα και θα ζητήσει δραστικές παρεμβάσεις στο συνταξιοδοτικό από τον Ιούλιο, κάτι που, επίσης, αποκρύπτουν τα ΜΜΕ από τους συνταξιούχους, γιατί στη πλειοψηφίας τους ψηφίζουν ΝΔ και Ελιά.

    5,2 δισ. ευρώ νέα μέτρα ζητά το ΔΝΤ, όπως αποκαλύπτει η Real news.

    Κοινοποιήστε το παντού, πριν περάσει η ημέρα των εκλογών και πάλι ο κόσμος πιαστεί στον ύπνο. Το περίφημο πλεόνασμα και η μη λήψη νέων μέτρων είναι ένα ΠΑΡΑΜΥΘΙ για να πάρουν ψήφους η ΣαμαροΝΔ και η Βενιζελοελιά. Πάλι θα κοροιδέψουν τους ψηφοφόρους τους.

    Ενημερώστε όλον το κόσμο.

    Όσοι έχετε ιστοσελίδα ή μπλογκ βρείτε την εφημερίδα και δημοσιεύστε το άρθρο στο διαδίκτυο ΣΗΜΕΡΑ.

    Νέα επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού είναι σε εξέλιξη από τη ΣαμαροΝΔ και την Βενιζελοελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑΧΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ 8.000 € ++ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΣΥΝ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ.
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


    ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΑΚΥΡΗ Ή ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ !
    Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ !
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ !
    ΑΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ !!!
    ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ !!!
    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση