GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έκανε νέες κυρώσεις σε ρωσικές εταιρείες

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε σήμερα να επεκτείνει τον κατάλογο των κυρώσεων που επιβάλλει, ελλείψει μιας αποκλιμάκωσης στην Ουκρ...



Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε σήμερα να επεκτείνει τον κατάλογο των κυρώσεων που επιβάλλει, ελλείψει μιας αποκλιμάκωσης στην Ουκρανία, στοχοθετώντας για πρώτη φορά και εταιρείες, όπως ανακοίνωσε το συμβούλιο υπουργών.
Δύο επιχειρήσεις της Κριμαίας οι οποίες εθνικοποιήθηκαν από τη Ρωσία μετά την προσάρτηση της χερσονήσου θα συμπεριληφθούν στον κατάλογο των κυρώσεων τις οποίες επιβάλλει η ΕΕ, όπως δήλωσε νωρίτερα ένας διπλωμάτης υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.
«Δεν θέλουμε να συναλλασσόμαστε με τις επιχειρήσεις αυτές», δήλωσε ο διπλωμάτης.
Επιπλέον η ΕΕ επέκτεινε τον κατάλογο των προσώπων οι οποίες αντιμετωπίζουν κυρώσεις και πάγωμα πόρων, αυξάνοντάς τα συνολικά σε 61. Σήμερα προστέθηκαν στον κατάλογο τα ονόματα 13 Ρώσων και φιλορώσων, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

1 σχόλιο

  1. ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ,

    ΕΣΤΕΙΛΑΝ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ),

    ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ. ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ
    ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση