GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μαρινάκης και Δούρου έφαγαν μαζί χθες βράδυ σε ψαροταβέρνα του Πειραιά

Ευθαρσώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε αυτές τις ημέρες ότι έπρεπε να επιλέξει μεταξύ του Β. Μιχαλολιάκου και του Θ. Δρίτσα για τον δήμο Π...

Ευθαρσώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε αυτές τις ημέρες ότι έπρεπε να επιλέξει μεταξύ του Β. Μιχαλολιάκου και του Θ. Δρίτσα για τον δήμο Πειραιά θα προτιμούσε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται όμως ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού (και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά) δεν περιορίζεται στον κ. Δρίτσα αλλά διευρύνει τα πολιτικά ανοίγματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του E-fimerida.com, χθες το βράδυ ο κ. Μαρινάκης...

10 σχόλια

  1. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΠΡΩΗΝ" ΚΑΙ ΝΥΝ, ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΜΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΙ" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!

    ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΙΟΥ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΚΕΡΔΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΒΑΦΟΥΝ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!!

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ... ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την επόμενη Κυριακή παίζεται το μέλλον μας, αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ( ΕΛΙΑΣ), του Ποταμιού και των διαπλεκομένων ή θα ζήσουμε ελεύθεροι.

    Πρέπει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ κανέναν υποψήφιο που στηρίζεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Αθήνα μαύρισμα σε Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη. Ψήφο σε Σακελλαρίδη και Καπερνάρο ( αν και πολλοί αγανακτισμένοι Αθηναίοι μιλάνε και για Κασιδιάρη ).

    Στη περιφέρεια Αττικής ψήφο σε Δούρου και Χαϊκάλη, αυτοί να είναι στο β' γύρο.

    Στο Πειραιά, στο β' γύρο πρέπει να είναι ο Γ. Μώραλης και ο Δρίτσας.

    Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να καταψηφιστούν μαζικά Μπουτάρης και Καλαφάτης και να μη μπουν στο β' γύρο. Στη Θεσσαλονίκη ο Σύριζα κατεβάζει τον Μηταφίδη και η Ελλ. Αυγή τον Ματθαιόπουλο. Οι ΑΝΕΛ τον Παπαγεωργίου, αν του επιτραπεί η συμμετοχή.

    Στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει να μαυρίσουμε πρωτίστως Ιωαννίδη και Μπόλαρη. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Τζιτζικώστα,ο Σύριζα κατεβάζει την Χαραλαμπίδου και η Ελλ. Αυγή τον Χρυσομάλλη.

    Σε όλους τους δήμους, σε όλες τις περιφέρειες δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανέναν υποψήφιο με δεσμούς,επίσημους ή ανεπίσημους, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ),ακόμα και αν έχουμε φίλους ή συγγενείς στα ψηφοδέλτιά τους,ακόμα κι αν επέδειξαν έργο. Πρέπει να τους καταψηφίσουμε την Α' Κυριακή, να πάρουν χαμηλά ποσοστά, για να "πληρώσουν" για τους ανελέητους φόρους, τα χαράτσια, τις περικοπές παντού, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.

    Για όνομα του Θεού, βγείτε από τα κομματικά μαντριά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των δεκανικιών τους ( Ποτάμι, Δημάρ, Λάος ). Μαυρίστε τους ! Κόψτε τους την αλαζονεία, διαλύστε το κομματικό τους κράτος στους δήμους και στις περιφέρειες. Μετά τις εκλογές θα γίνουν ασύδοτοι και θα εφαρμόσουν κι άλλα κρυφά μέτρα. Δεν θα μας αφήσουν ούτε σπίτια ούτε καταθέσεις ούτε δουλειές. Μαυρίστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  4. Οι γελοιοδέστατοι ξεφτύλες Σαχλαμαράς και Βενιζέλος, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να μιλήσουν σε ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, παρά μόνο σε κλειστές αίθουσες!!!

    Γιατί φοβούνται τα τσουτσέκια της Μέρκελ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΡΙΝΑΤΟ Η ΤΗΓΑΝΗΤΟ ;;;

    ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΝΤΟΡΑ Η Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ ;;;

    ΑΡΕ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΕΣ ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΜΑΘΕ ...ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ .

    ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπούτζουκας Τηλέμαχος11 Μαΐ 2014, 2:37:00 π.μ.

    Τι λέτε κύριοι-ες :11 Μαΐ 2014 - 12:38:00 π.μ.....:11 Μαΐ 2014 - 12:47:00 π.μ..Δείτε τι συμβαίνει στον μικρο κόσμο μας { Ολυμπιακός δεν είμαι ,πλούσιος δεν είμαι, χρήματα η εργασία δεν προσδοκώ από Μαρινάκη -Μωράλη- Μητσοτάκη }..

    Όμως ο Μαρινάκης κράτα στην Ελλάδα πολλές Δραστιριότητες του ,κινείται πολύ προσεχτικά στα νόμιμα πλαίσια.. Είναι δύσκολα τα πράγματα ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ είμασται όλοι εν δύναμη {ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ} ακόμα και γιατί αναπνέουμε για την συγκυβέρνηση της Μέρκελ...θα σας πω ένα παράδειγμα{ Ο Μαρινάκης κράτα όλο το προϊών που λέγετε Ελληνικό ποδόσφαιρο ζωντανό και ότι κινείται γύρω από αυτό παίχτες, προπονητές, γυμναστές, δημοσιογράφοι, διαιτησία,κ.τ.λ ακόμα και εργαζόμενους που κουρεύουν το χορτάρι που λένε όπως ΚΑΙ πολλές ομάδες νεόπτωχες ΠΩΣ; αγοράζοντας παίχτες που δεν τους θέλει ο Ολυμπιακός δίνοντας τους χρήματα και τους αφήνει δανεικούς στης ίδιες η τους ανακυκλώνει ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ δεν παίζει παρά ένα 10% ...Μοιράζει δηλαδή τα χρήματα του τσαμπιών λινγκ ΜΕ νόμιμο τρόπο ...Ο Σαββίδης, ο Αλαφούζος η ο Μελισσανίδης ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ..Ο Μελισσανιδης άφησε μια ομάδα να καταρρεύσει ώστε να έλθει να την πάρει ΤΖΆΜΠΑ και παρακαλώντας τον οι αγνοί οπαδοί της,{άλλα θέλει λεφτά από την περιφέρεια για να κάνει γήπεδο με όνομα την Αγία Σοφια} δούλεμα κανονικό ... Ο Σαββίδης ΖΗΤΑ να του χαρίσουν χρήματα για να πάρει- κάνει επενδύσεις στον ΠΑΟΚ απειλώντας ότι αν δεν του κάνουν τα ΧΑΤΊΡΙΑ θα αφήσει τον ΠΑΟΚ να πάει Γ! ερασιτεχνικό...Με λίγα λόγια ΚΑΙ οι δυο Μελισσανιδης Σαββίδης θέλουν να τους χαριστούν χρήματα το Ελληνικού ΛΆΟΥ εις το όνομα ποιου Θεού και ποιας θρησκεία !!! Ο Μελισσανιδης τα κατάφερε με τον Σαμαρά και τον Φαήλω Κρανιδιώτη πήρε το ΟΠΑΠ τσάμπα , κάνει το λαθρεμπόριο του στο πετρέλαιο δ.λ κλέβει ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΈΜΕΝΑ και ο Σαμμάρας έβαλε τον Ζαγοράκη στο ψηφοδέλτιο του ευρωκοινοβούλιου της Ν.Δ...ώστε να αφήσει υπονοούμενα στον Σαββίδη ΑΛΛΑ και παίζοντας με τον αγνό οπαδό του ΠΑΟΚ {εδώ είμαι εγώ} άλλα σας έχω έναν Ιωαννίδη για περιφερειάρχη και έναν Ζαγορακη {να σας πάρω το νεράκι} ..Πήγε να κάνει το ΊΔΙΟ και στον Πειραιά ΑΛΛΑ βρήκε τοίχο με τους Μανιάτες - Μιχαλολιάκους- του Σαμαρά ΠΑΛΙ Ο Σαμαράς!!..Για τον Αλαφούζο δείτε το ΣΚΑΙ και την Καθημερινή ΤΟ τι πρεσβεύουν ...

    Ο Πατριώτης μου {Κρητικός Μαρινάκης} μήπως είναι πιο έξυπνος και ενοχλεί !!!! ΑΥΤΑ τα λίγα για να ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε ..ΟΧΙ να πετά ο κάθε ένας ανώνυμα μια σαχλαμάρα η γιατί έχει προσωπικό Η κομματικό συμφέρων η γιατί είναι τελείως αφελής η ΒΛΕΠΕΙ πέρα από την μύτη του..οι τελευταίοι και οι πιο επικίνδυνοι αλλά και ποιο ευκολόπιστοι...
    ΣΑΣ ΛΈΩ ΆΠΛΑ ΝΑΙ ΈΧΟΜΕ ΠΌΛΕΜΟ συμφερόντων μόνο που ο Μαρινάκης ΔΕΝ έχει φάει ΤΙΠΟΤΑ ούτε ζητά ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ μέχρι ΤΩΡΑ άλλα ούτε και να του χαρίσουν ΚΑΤΙΤΙΣ ...

    Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπούτζουκας Τηλέμαχος11 Μαΐ 2014, 2:43:00 π.μ.

    διαρθρωμένο

    Πήγε να κάνει το ΊΔΙΟ και στον Πειραιά ΆΛΛΑ βρήκε τοίχο Τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ ..

    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕ με τους Μανιάτες - Μιχαλολιάκους- του Σαμαρά ΠΑΛΙ Ο Σαμαράς!!..Για τον Αλαφούζο δείτε το ΣΚΑΙ και την Καθημερινή ΤΟ τι πρεσβεύουν ...
    Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άς είμεθα καχύποπτοι καί προσεκτικοί/επιφυλακτικοί,διότι οί μονταζιέρες(!!!!!) τού παρακράτους,πού έχει εγκατασταθή στό Μαξίμου από τό 2012,ειδικά αυτήν τήν προεκλογική -κι όχι μόνον – περίοδον
    ## εργάζεται(!) μέ φούλ τίς μηχανές,διά τήν μεγαλύτερη εκλογική νοθεία τών τελευταίων 60 χρόνων ##!!
    Άς συνειδητοποιήσουμε δέ,ότι έχουμε από τό 2012, βίαια κατάλυση τού Δημοκρατικού Πολιτεύματος,αφού από τότε έχει εγκαθιδρυθή ## τό καθεστώς/παρακράτος τού ΝεοΤσαουσέσκου SSαμαρά ## μέ ό,τι συνεπάγεται,διά τήν Δημοκρατία Μας!!!
    Ή 25η Μαίου άς είναι ή Ημέρα τής Μεγάλης Άνατροπής καί Λύτρωσης/Απελευθέρωσης τής χώρας Μας,από τούς ΑλητοΛηστοΣυμμορίτες τής ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΠΟΛΑΝ!!!

    ή Ε Λ Λ Α Σ

    ή επί…..SS α μ α ρ ά ς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί τα δοσίλογα λαμόγια, οι καταστροφείς της χώρας, ο κωλοτούμπας Σα(χλα)μαράς και το παχύδερμο Βενιζέλος, κάνουν τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ;;;;

    Απάντηση: Γιατί φοβούνται, τα άθλια λαμόγια, ότι θα είναι μόνο τρεις κι ο κούκος!!!!

    (Δες τη συγκέντρωση Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, όπου δεν μπόρεσε να γεμίσει ούτε ΜΙΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑ!
    Στο λαιμό να του κάτσει του χοντρού του PSI, η αυτοκτονία του 57-χρονου ομολογιούχου Σαλονικιού!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση