GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει πολιτική αστάθεια

Την άποψη ότι μια μεγάλη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές σε συνδυασμό με μια κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ θα δημιουργήσει αναμφίβολ...



Την άποψη ότι μια μεγάλη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές σε συνδυασμό με μια κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ θα δημιουργήσει αναμφίβολα πολιτική αστάθεια, εξέφρασε ο... υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αυτές οι εκλογές κρίνουν ένα πάρα πολύ σημαντικό πράγμα και πάρα πολύ απλό και νομίζω και πολύ ξεκάθαρα κατανοητό. Εάν το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης δημιουργήσει πολιτική αστάθεια, ό,τι επιτύχαμε τα τελευταία δύο χρόνια, θα διακινδυνευτεί έως και θα καταστραφεί», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στον ΒΗΜΑ FM. Και συμπλήρωσε:

«Μια μεγάλη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με μια κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ μην κοροϊδευόμαστε τώρα. Δημιουργεί πολιτική αστάθεια αναμφίβολα. Εάν από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα, η χώρα θα απογειωθεί δεν υπάρχει ζήτημα είναι προφανές αυτό.»
sofokleousin.gr

3 σχόλια

  1. Κύριε υπουργέ γαμιέστε οικογενειακώς· και το έμβρυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ρέστα τους παίζουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ( τηλεόραση, διαδίκτυο) με τους δημοσκόπους για να επηρεάσουν με στημένα γκάλοπ τη κοινή γνώμη και να δώσουν σωσίβιο σε όσους χρεοκόπησαν τους Έλληνες, δηλαδή στα κόμματα της ΝΔ, της Ελιάς- Πασόκ, με τη σιωπηλή στήριξη Ποταμιού και Δημάρ.

    Θεωρούν τους Έλληνες ηλίθιους ότι, δηλαδή, θα πάνε στη κάλπη να ξαναβγάλουν τα μάτια τους, αφού από τον Ιούνιο θα έρθουν νέα μέτρα, οι φόροι στα εισοδήματα και τα ακίνητα είναι πολλαπλάσιοι από πέρσι, ενώ θα κοπούν συντάξεις,εφάπαξ, περικοπές θα γίνουν εκ νέου σε υγεία και παιδεία, απολύσεις και η ανεργία θα αυξηθεί ( παρά τη μεγάλη μετανάστευση ).
    Μοναδική ελπίδα του κόσμου είναι να πάρουν πολύ μεγάλα ποσοστά ο Σύριζα και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και να ψηφιστούν οι υποψήφιοι τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Πολλοί, αγανακτισμένοι από το πολιτικό σύστημα, θα στραφούν προς την Χ.Α και λιγότερο προς το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Η Ελλάδα πρέπει να στείλει μαχητές ευρωβουλευτές, όχι μαριονέτες που θα ακούνε ότι λέει η Μέρκελ. Όχι ΝΔ, όχι Ελιά, όχι Ποτάμι, όχι Δημάρ, όχι Λάος, όχι αποχή, όχι λευκό ή άκυρο.

    Όλη η Ευρώπη αντιδρά στο Λαϊκό και Σοσιαλιστικό κόμμα. Παντού είναι πρώτα κόμματα που θέλουν μια άλλη Ευρώπη, όχι αυτή των τοκογλύφων και των κερδοσκόπων και των λίγων ! Μαυρίστε στις 3πλές κάλπες τους υποψηφίους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ- Ελιάς, του Ποταμιού, της Δημάρ και του Λάος. Δώστε ανάσα ελευθερίας στα παιδιά σας και στα εγγόνια σας. Να τελειώνουμε με τα πολιτικά τζάκια και την ολιγαρχία που μας χρεοκόπησε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Τηλέμαχος3 Μαΐ 2014, 2:34:00 π.μ.

    Οι άνθρωποι είναι σαχλαμάρες ,δεν είχαν ΜΌΝΟ στόχο την δημόσια περιουσία ΑΛΛΑ την ιδιωτική ...

    Ζούμε ακραία φαινόμενα
    ακροδεξιούκομμουνιστοΦΑΣΙΣΜΟΥ...

    { Το αεροπλάνο της Ελλάδα είχε τρεις επιβάτες , έπαθε ζημιά και άρχισε να πέφτει υπήρχαν τρία αλεξίπτωτα.. φωνάζει ο κυβερνήτης τον δεξιό τον ερωτά: που έγινε η μάχη των Θερμοπυλών; στης Θερμοπύλες απαντά .. ΣΩΣΤΆΑ του λέει πάρε ένα αλεξίπτωτο και πέσε να σωθείς , φωνάζει τον κομουνιστή: από ήταν ήταν 300 του Λεωνίδα που πολέμησαν στης Θερμοπύλες..Απαντά ο κομουνιστής από την ΣΠΑΡΤΗ..Σωστό πάρε και εσύ ένα αλεξίπτωτο και πέσε να σωθείς, έτσι έμεινε ένα ο κυβερνήτης και ο μαλάκας {ο κυβερνήτης δε θέλει να του δώσει γιατί το θέλει για πάρτι του} αρχίζει να ρωτά τον επιβάτη
    θέλω να μου πεις πότε; και που γεννήθηκαν οι 300 του Λεωνίδα; και τα ονόματα τους αλλιώς το αλεξίπτωτο το παίρνω εγώ} ..Αυτά είναι τα κριτήρια ,για σύνταξη , για κοινωνικό κράτος, για το επίδομά, για την μικρή ιδιοκτησία, για τα εργασιακά , για ΟΛΑ ...είναι όλοι τους βολεμένοι και έχομε και έναν τον Αδωνι να μας δουλεύει !!!!! ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση