GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασμα Κορκίδη...

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, και απολαμβάνει έτσι μεγάλης αναγνωρισιμό...



Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, και απολαμβάνει έτσι μεγάλης αναγνωρισιμότητας, αλλά και σε πείσμα του σημαντικού έργου που έχει να επιδείξει ως εκπρόσωπος των μικρομεσαίων, που γονάτισαν από την κρίση και το Μνημόνιο, ο Βασίλης Κορκίδης δεν κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου του Επιμελητηρίου Πειραιά, η παραίτησή του ωστόσο δεν έγινε δεκτή, και έτσι πήρε ψήφο ανανέωσης της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter πάντως, ο Βασίλης Κορκίδης… ξέσπασε για τα αποτελέσματα των εκλογών, και το πώς τα “διαβάζουν” τα κόμματα.
“Μιλάνε κάποιοι “δήθεν” για μηνύματα “ενότητας και σύνθεσης απόψεων” και με πιάνουν τα γέλια.
Δεν πείθουν πλέον κανένα τους πήραμε χαμπάρι!”, έγραψε με νόημα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Βασίλης Κορκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση