GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξήθηκαν οι βιομηχανικές πωλήσεις στη Ρουμανία

Αύξηση σχεδόν 14% σημείωσαν οι βιομηχανικές πωλήσεις στη Ρουμανία το α΄ τρίμηνο του έτους σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδ...



Αύξηση σχεδόν 14% σημείωσαν οι βιομηχανικές πωλήσεις στη Ρουμανία το α΄ τρίμηνο του έτους σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία INS, οι πωλήσεις των βιομηχανικών εταιρειών διαμορφώθηκαν 8,5% υψηλότερα τον Μάρτιο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, κυρίως λόγω της αύξησης κατά 9,3% των πωλήσεων από τη μεταποίηση. Ωστόσο, οι πωλήσεις εξόρυξης υποχώρησαν 9,3% σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο.

Σε σχέση με τον Μάρτιο του 2013, οι βιομηχανικές πωλήσεις αυξήθηκαν 17%, υποστηριζόμενες από μια παρόμοια αύξηση των μεταποιητικών πωλήσεων. Οι πωλήσεις από τον κλάδο εξόρυξης ενισχύθηκαν 0,5% σε ετήσια βάση τον Μάρτιο.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, το ινστιτούτο στατιστικής ανέφερε πως οι νέες βιομηχανικές παραγγελίες της Ρουμανίας αυξήθηκαν σχεδόν 16% σε ετήσια βάση στο α΄ τρίμηνο του 2013, έπειτα από μια σχεδόν 18% ετήσια αύξηση τον Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση