GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετά τα αποτελέσματα η Χρυσή Αυγή ζητά την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου

«Είμαστε τρίτο κόμμα» λέει η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με επιστολή του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού αρχηγού της, Νίκου Μιχαλολιάκο...


«Είμαστε τρίτο κόμμα» λέει η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με επιστολή του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού αρχηγού της, Νίκου Μιχαλολιάκου.
«Ζητούμε από αύριο να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων προφυλακισμένων βουλευτών» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο ίδιος, νωρίτερα σήμερα, κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, είχε εκφράσει την αισιοδοξία του για τα ποσοστά της ΧΑ, τα οποία εμφανίζονται ενισχυμένα, σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012.

1 σχόλιο

  1. Eμένα δεν με πειράζουν οι χρυσαυγίτες βουλευτές.
    Με πειράζει όμως πολύ, να μένουν έξω από τη φυλακή, άνθρωποι που μπήκαν φτωχοί στη πολιτική και αφού κατέκλεψαν τα πάντα, κατέστρεψαν την Ελλάδα, κάθονται τώρα και μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση