GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο George Clooney κάνει σχέδια για να μπει στη πολιτική

Είναι πλέον 53 ετών, παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους αρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ, και μετά τον  αρραβώνα του με την Amal...



Είναι πλέον 53 ετών, παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους αρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ, και μετά τον  αρραβώνα του με την Amal Alamuddin φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο ηθοποιός George Clooney σχεδιάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει στην πολιτική, να εμπλακεί στην καμπάνια των προεδρικών εκλογών του 2016, και να διεκδικήσει ενδεχομένως ένα κεντρικό αξίωμα, στη Γερουσία ή τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Εκτός από τη σημαντική καριέρα του στον κινηματογράφο, ο George Clooney έχει διακριθεί για την ακτιβιστική δράση του εντός και εκτός ΗΠΑ, ενώ βρέθηκε στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα, και στις δυο προεδρικές εκλογές τις οποίες κέρδισε ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου.

Η ενδεχόμενη εμπλοκή του George Clooney στην πολιτική λοιπόν θα γίνει με τη σημαία του κόμματος των Δημοκρατικών, και ο 53χρονος ηθοποιός προσδοκά ότι θα έχει στο πλευρό του τους ισχυρούς φίλους που έκανε μετά από πολλά χρόνια σημαντικής καριέρας στο Χόλιγουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση