GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H φωτογραφία στήριξης που ανέβασε η Μανταλένα για την αδελφή της Εύα

e-μεταφέρει ο Κώστας Ζωγράφος Είναι αγαπημένες και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Η μία στηρίζει την άλλη σε όποιο της βήμα. Οι αδελφές Κα...


e-μεταφέρει ο Κώστας Ζωγράφος

Είναι αγαπημένες και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Η μία στηρίζει την άλλη σε όποιο της βήμα. Οι αδελφές Καϊλή εκτός από αμφότερες σέξυ, είναι και αγαπημένες. Την παρακάνω φωτογραφία ανέβασε η Μανταλένα στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, στηρίζοντας διαδικτυακά την υποψηφιότητα της αδελφής της:

3 σχόλια

  1. Στο διαφημιστικό της ΝΔ για τις ευρωεκλογές ο κ. Σαμαράς κάνει λόγο για τις "θυσίες μας" που δεν πρέπει να πάνε χαμένες! Τελικά ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έχουν μεγάλο θράσος!

    Ποιες θυσίες έκαναν εκείνοι , όλοι αυτοί της ΝΔ και της Βενιζελοελιάς ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει ανεργία και φτώχεια και αδυναμία πληρωμής λογαριασμών ;
    - Ένοιωσαν ( με τη τεράστια περιουσία, κινητή και ακίνητη, που έχουν και τους ετήσιους μισθούς των 100.000 ευρώ ) τι σημαίνει φόρος και χαράτσια ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να χρωστάς στην εφορία, να μην μπορείς να πληρώσεις κοινόχρηστα, φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να περιμένεις σε ουρές για να πληρώσεις την εφορία και τη ΔΕΗ ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να περιμένες τα συσσίτια ή τη διανομή φαγητού από τους Δήμους ή την Εκκλησία ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να μην μπορείς να πληρώσεις γιατρούς και φάρμακα ή να περιμένεις μήνες στην ουρά για ραντεβού στα νοσοκομεία ;
    - Ένοιωσαν τι σημαίνει να χάνεις ανθρώπους από αυτοκτονία ή πρόωρο θάνατο, λόγω οικονομικής κρίσης ; Καταλαβαίνουν, έστω και λίγο, τα χιλιάδες παιδιά που έμειναν ορφανά λόγω της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας, της φτώχειας, της ανέχειας ;

    Τι κατάλαβαν από την οικονομική κρίση, όλοι αυτοί οι λίγοι, οι κορυφαίοι μέσα στη ΝΔ και στην ΒενιζελοΕλιά ; Τίποτα. Είχαν και έχουν όλες τις ανέσεις τους, τρώνε με χρυσά κουτάλια, έχουν να φάνε και τα τρισέγγονά τους μέχρι 10 γενιές και από την άλλη οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτου ιδεολογίας, υποφέρουν καθημερινά, μάτωσαν από φόρους, χαράτσια, κατασχέσεις κλπ. Οι θυσίες είναι ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. Μη βάζετε τον εαυτό σας μέσα. Μην εξοργίζετε κι άλλο τους Έλληνες από την αδιαντροπιά σας ! Αλλάξτε το επαίσχυντο διαφημιστικό σποτ.

    Εσείς δεν κάνατε καμία θυσία, γιατί αν είχατε ΝΤΡΟΠΗ και ΤΣΙΠΑ, δεν θα έπρεπε να παίρνετε ούτε 1 ευρώ από το δημόσιο ταμείο, όπως έκανε ο Καποδίστριας ! Αλλά είστε, τελικά, νάνοι της πολιτικής ζωής. Είναι τραγικό να χαμογελάτε, όταν ξέρετε ότι σας έχουν μείνει γύρω σας οι γλείφτες και οι γυμνοσάλιαγκες που θέλουν κάτι να κερδίσουν από εσάς, ενώ οι άλλοι σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρέχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο ρόλο στις εκλογές τις αυτοδιοικητικές θα παίξει και η φρεσκάδα των προσώπων. Έχεις κάτι να περιμένεις από αυτούς, κάτι να ελπίσεις, ίσως κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που ζεις. Κι αυτά τα νέα, φρέσκα πρόσωπα, μπορούν να σκεφτούν καινοτόμα πράγματα, και τέτοια είναι ο Μώραλης, ο Σακελλαρίδης, η Δούρου, ίσως και ο Καλαφάτης ( γιατί αυτός έχει επιτελέσει και σε άλλες θέσεις, άρα δεν είναι τόσο άφθαρτος ), από διαφορετικούς χώρους, αλλά αντιπροσωπεύουν κάτι νέο, κάτι ελκυστικό.

    Αντίθετα οι παλιοί, ενώ είχαν ξεκινήσει φρέσκοι και ας το πούμε μάγκες, τώρα εκπέμπουν μια καμαρίλα, ένα μουντό, άνοστο, άγευστο χιλιοδοκιμασμένο πράγμα, που δεν έχει να σου προσφέρει νέες ιδέες ή νέες συγκινήσεις. Πραγματικά η εικόνα των "γερασμένων" υποψηφίων Καμίνη, Μπουτάρη, Βασίλη Μιχαλολιάκου, Σγουρού, όχι μόνο στην όψη, αλλά και η έλλειψη ιδεών, η ανακύκλωση παλαιών μεθόδων και πρακτικών, είναι κάτι που λειτουργεί απωθητικά στους ανθρώπους κάθε ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Δεν πολεμάς το σύστημα ψηφίζοντας μια συμμορία», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Με τον ίδιο τρόπο τα ΝΕΑ σήμερα χαρακτηρίζουν συλλήβδην όλους τους ψηφοφόρους της Χρ. Αυγής ως "νεοναζιστές", ενώ σφοδρή επίθεση σε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις περιφέρειες και στο Δήμο Αθήνας εξαπέλυσαν οι κ. Βενιζέλος και Αδ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας τους "ξεφτιλισμένους".

    Ποιοι είναι, όμως, υπεύθυνοι για μεγάλα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ; Ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 2009 και μετά, και με την πολιτική του μνημονίου, οδήγησαν 2 εκ. Έλληνες στην ανεργία και πολλές χιλιάδες σε πρόωρο θάνατο από διάφορες αιτίες ; Η κύρια ευθύνη βαραίνει τον κ. Βενιζέλο ( Ελιά ) και τον κ. Σαμαρά με τους υπουργούς του, μαζί με τις εφημερίδες και τα κανάλια της διαπλοκής που στήριξαν όλες αυτές τις κυβερνήσεις των χαρατσιών και των αβάσταχτων φόρων.

    Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θεωρεί/πιστεύει ότι μεμονωμένα μέλη της Χρ. Αυγής έκαναν παράνομες ή εγκληματικές ενέργειες, και θα τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη, αλλά ταυτοχρόνως έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι γίνονται και πολιτικές διώξεις, προκειμένου να την γλιτώσουν όσοι οδήγησαν τους Έλληνες σε αυτό το χάλι. Ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού θεωρεί ως "συμμορία", όχι την Χρ. Αυγή,αλλά όσους κυβέρνησαν, γιατί τα χρόνια 2009-2014 αυτοκτόνησαν 5000 Έλληνες, πέθαναν από άλλα πρόωρα αίτια δεκάδες χιλιάδες άλλοι, σε εκατομμύρια άλλους ανθρώπους ασκήθηκε τρομερή ψυχολογική ( και σωματική ) βία από το Κράτος για είσπραξη φόρων και χαρατσιών, άλλοι έχασαν τη δουλειά τους, άλλοι έκλεισαν το μαγαζάκι τους, και αυτοί θεωρούν "συμμορία" τις κυβερνήσεις Βενιζέλου- Σαμαρά, που δεν θα τιμωρηθούν ποτέ...

    Αυτό που κάνει ο κ. Θεοδωράκης, οι εφημερίδες, ο κ. Βενιζέλος και άλλοι, ουσιαστικά μετατρέπει τους περιστασιακούς ψηφοφόρους της Χ.Α σε μόνιμους υπερασπιστές της και ψηφοφόρους της και κάθε φορά που μιλάνε, τις δίνουν και από μια ποσοστιαία μονάδα στις ευρωεκλογές ! Πράγματι ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού ( όπως συμβαίνει και σε όλα σχεδόν τα κράτη της Ευρώπης, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία- και χωρίς οικονομική κρίση, όπου τα ακροδεξιά κόμματα θα είναι 1η δύναμη ) θα στραφεί προς την Χρ. Αυγή, για λόγους απέχθειας προς τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο, Στουρνάρα, Ποτάμι, ΜΜΕ διαπλεκόμενα, φόρους και χαράτσια κλπ ή και για άλλους λόγους. Τι κάνουν οι υπεύθυνοι για τη γιγάντωση της Χ.Α ( δηλαδή τα παλιά κόμματα ) ; Μήπως θα παραιτηθούν από τις καρέκλες και την κουτάλα ; Αποκλείεται να αφήσουν τις θέσεις. Αυτοί που ευθύνονται για τη γιγάντωση της Χ.Α, αυτοί είναι οι πραγματικά "ξεφτιλισμένοι" και όχι οι περιστασιακοί της ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση