GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Γλέζος και η Δούρου πριονίζουν ανοιχτά τον Τσίπρα λίγο πριν τις εκλογές!

Γράφει η Κονσίτα.  Toν βρήκαν νεαρό, άπειρο και δίχως ηγετική πυγμή και του κάνουν την ζωή δύσκολη. Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει ένα από ...

Γράφει η Κονσίτα. 

Toν βρήκαν νεαρό, άπειρο και δίχως ηγετική πυγμή και του κάνουν την ζωή δύσκολη. Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει ένα από τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αμολάει μια παπάρα κόντρα σε όσα υποστηρίζει ο Τσίπρας αλλά και στην επίσημη γραμμή του κόμματος.
Τις τελευταίως ώρες ο Μανώλης Γλέζος και η Ρένα Δούρου μόνο γιαούρτι δεν εκσφενδόνισαν στην μάπα του Αλέξη, για να μην πούμε τίποτε χειρότερο.
Μιλάμε για μεγάλο κλάσιμο.
Βέβαια η περίπτωση του Γλέζου είναι κατά κάποιο τρόπο ειδική και λόγω ηλικίας.
Ο παππούς- του οποίου τον αγώνα κατά των Γερμανών σεβόμαστε-έχει ψωνισθεί στα γεράματα με την δημοσιότητα και κάνει ότι μπορεί να βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή των μήντια.
Προσέξτε, δεν λέμε ότι έχει ξεμωραθεί-απλά υποστηρίζουμε πως όταν στα 92 λες μια παπάρα και σε παίζουν (για τους δικούς τους λόγους) τα ΜΜΕ αισθάνεσαι παντοδύναμος, σχεδόν αθάνατος. Κι αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία σου.

Το να βγαίνει όμως και να λες ότι θα κουρέψεις τις καταθέσεις- την στιγμή που από το 2009 έχουν βγει από την Ελλάδα εμβάσματα 300 δις ευρώ τα οποία δεν έχουν ελεγχθεί και τα οποία θα μπορούσαν να αποδειχθούν θησαυρός εσόδων- είσαι πέρα βρέχει και το χειρότεροπροτείνεις ότι ακριβώς έκανε ο Βενιζέλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Στουρνάρας, ο Σαχινίδης και οι υπόλοιποι εχθροί των λαών και κολλητοί των ολιγαρχών.
Το να λες επίσης ότι θα μπορούσες να συγκυβερνήσεις με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όταν έχουν πάρει στο λαιμό τους 6.000 πολίτες οι οποίοι αυτοκτόνησαν και καθημερινά αυτοκτονεί ένας ακόμη τότε δεν ξέρεις τι σου γίνεται με το συμπάθιο μπάρμπα Γλέζο. Άλλωστε ο Τσίπρας έχει πει ότι θα κάνει Εξεταστική για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο.
Πως εσύ από την μια θα συγκυβερνάς μ΄αυτούς που μας οδήγησαν στα σκατά και από την άλλη θα τους έχεις στο εδώλιο;
Στην περίπτωση του Γλέζου προτείνουμε στο στρατιωτικό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, να τον κλείσουν σπίτι με κομμένο το τηλέφωνο ως τις εκλογές και να τον προσέχουν να μην πάει από πέσιμο...

Όσο για την Δούρου, αυτή είναι ξεμωραμένη μεγαλομπεμπέκα και κάνει ότι μπορεί για να εκδικηθεί τον Τσίπρα που την πέταξε στην Περιφέρεια Αττικής και δεν ήθελε να την αξιοποιήσει σαν υπουργό Εξωτερικών.
Βέβαια το μόνο δίκιο που έχει, η μεγαλομπεμπέκα, που έβγαινε στις εκπομπές lifestyle και φωτογράφιζε εδώ κι εκεί τον ναρκισσισμό της, είναι το γεγονός ότι στην Περιφέρεια δίνει την μάχη σχεδόν μόνη της.
Αυτός που την πολεμάει περισσότερο απ΄ όλους, είναι η γριά ο Λαφαζάνης του Αριστερού Ρεύματος και ο οποίος επίσης κάνει ότι μπορεί για να πριονίσει τον Τσίπρα και να τον εξαναγκάσει να πέσει στην αγκαλιά του κολλητού του, τού Σωκρατάκια.
Η Δούρου λοιπόν, 20 λεπτά αφότου ο Τσίπρας μπαλκονάτος στον Πειραιά κατήγγειλε τα επιχειρηματικά συμφέροντα-φωτογραφίζοντας προφανώς το σχήμα Κόκκαλη-Μώραλη-είχε μεταμεσονύχτιο ραντεβού σε ταβέρνα με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Και ναι μεν ο Μαρινάκης τη δουλειά του κάνει, η Δούρου όμως είναι τόσο παλαβή ή γράφει τόσο πολύ εκεί που δεν παίρνει φως τον Τσίπρα, ώστε τον αγνοεί επιδεικτικά;
Η μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Μήπως σχεδόν όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιασμένα από επιχειρηματίες-ο καθείς με τον χορηγό του-και η Κουμουνδούρου μας δουλεύει ψιλό γαζί;
Τι σκατά γίνεται εδώ αδέλφια; Μόλις χθες γράφαμε για τον ολιγάρχη Πέτρο Κόκκαλη που έδωσε συνέντευξη στο Κόκκινο.
Στο μεταξύ ο Τσίπρας δήλωσε στην Στάη ότι δεν έχει δελφίνους. Προφανώς το παληκάρι είναι στο κόσμο του: εδώ κοντεύει ο Λαφαζάνης και η Δούρου να του ξυρίσουν ακόμη και το μουστάκι...

1 σχόλιο

  1. καλα ρε παοδια στην πολιτικη δεν υπαρχουν ορια ηλικιας,δεν πρεπει επιτελους αυτος ο γερος να παει σπιτι του.ενταξει κατεβασε την γερμανικη σημαια αλλα δεν σημαινει οτιμ πρεπει να μας γ...... κιολας,η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση