GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλες καυτές φωτογραφίες με την Paola της "Λίστας Τσίπρα"

Μια φωτογραφία τραβηγμένη το καλοκαίρι του 2012, όπου η δημοσιογράφος Paola Bacchiddu φοράει ένα μαγιό χαμογελάει και γράφει στη λεζάντα:...

Μια φωτογραφία τραβηγμένη το καλοκαίρι του 2012, όπου η δημοσιογράφος Paola Bacchiddu φοράει ένα μαγιό χαμογελάει και γράφει στη λεζάντα: "Γεια. Άρχισε η καμπάνια και θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσο. Ψηφίστε Τσίπρα για την Εναλλακτική Ευρώπη", αναστατώνει την Ιταλία.
Η νεαρή Ιταλίδα είναι υπεύθυνη επικοινωνίας της "Λίστας Τσίπρα" που στηρίζει την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την διαδοχή του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στην Κομισιόν στην Ιταλία.
Η εν λόγω φωτογραφία (δείτε και εδώ) βρίσκεται στο προφίλ της Bacchiddu στο Facebook.  Αρκετοί χρήστες αντέδρασαν, άλλοι εντυπωσιάστηκαν, ενώ η φωτογραφία έκανε τον "γύρο" των κοινωνικών δικτύων.
Βασικό ρόλο για τη "Λίστα Τσίπρα" διαδραματίζει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Μπάρμπαρα Σπινέλι, που υπήρξε από τους ιδρυτές της "Ρεπούμπλικα" και εργάστηκε για χρόνια στην "Κοριέρε ντέλα Σέρα" και τη "Στάμπα". Είναι κόρη του "πατέρα" της ενωμένης Ευρώπης, ευρωβουλευτή Αλτιέρο Σπινέλι.
Σημείο αναφοράς για τη "Λίστα Τσίπρα" είναι και ο συγγραφέας Αντρέα Καμιλέρι. Ένθερμος υποστηρικτής είναι και ο Μάρκο Ρεβέλι, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης ενώ υπήρξε και αρθρογράφος στην αριστερή εφημερίδα "Ιλ Μανιφέστο".

5 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    MΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ "ΠΛΥΣΤΡΑ" ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΑ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ, ΠΙΟΝΙΑ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!!!!

    Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε σήμερα:

    "Η Ουκρανία υφίσταται τη ρωσική επεκτατικότητα".

    (Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ STATE DEPARTMENT, Η CIA ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ!;!;!)

    Αυτό, σε συνδυασμό με την επίσκεψη Βενιζέλου στο Κίεβο και τις χαιρετούρες του, με τους Ναζί απογόνους του Στεπάν Μπαντέρα και τον πλήρη εναγκαλισμό του αισχρού Κωλοτούμπα Σαχλαμαρά στην αγκαλιά της Μέρκελ και των ΗΠΑ,

    ΔΕΙΧΝΕΙ (πέρα από τον αντι-ρωσισμό και τη ρωσοφοβία) τον ανθελληνισμό πλέον του σημερινού επαίσχυντου, δοσιλογικού, ραγιάδικου, δουλοπρεπούς, αμερικανο-γλείφτικου ελληνικού κατεστημένου καθεστώτος των διαπλοκο-κινούμενων Βενιζέλου, Σαμαρά, Γιωργάκη!!!

    Ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, θα γυρνούσαν στον τάφο τους, μ' αυτούς τους δοσίλογους πρακτορίσκους της ΣΙΑ, που κρατάνε τώρα τα ηνία της χώρας τους!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος:

    «ΝΔ-ΠΑΣΟΚ»

    ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΜΕ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:


    - Πετύχαμε ανεργία ρεκόρ!
    - Μειώσαμε τις συντάξεις στο μισό!
    - Τετραπλασιάσαμε τις αυτοκτονίες!
    - Διαλύσαμε την παιδεία!
    - Υποθηκεύσαμε τη χώρα!
    - Καταστρέψαμε τη δημόσια υγεία!
    - Πετύχαμε η συμμετοχή για τα φάρμακα
    να είναι μεγαλύτερη από την αξία τους

    ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ SUCCESS STORY

    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον Βενιζέλο

    Στις επόμενες εκλογές δεν ψηφίζουμε μόνο για δήμαρχο, περιφερειάρχη, ευρωβουλευτή, αλλά για το αν θέλουμε να συνεχίσουν να μας κυβερνούν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. στην Ελλάδα, ο χερ Σουλτς και η φράου Μέρκελ στην Ευρώπη.

    Μια φορά είπε στην (πολιτική) ζωή του την αλήθεια ο Ευ. Βενιζέλος και έπεσαν όλοι να τον φάνε. Και η αλήθεια είναι ότι πράγματι στις 18 και στις 25 Μαΐου "παίζεται η σταθερότητα της συγκυβέρνησης".

    Με απλά λόγια, στις επόμενες εκλογές δεν ψηφίζουμε μόνο για δήμαρχο, περιφερειάρχη, ευρωβουλευτή, αλλά για το αν θέλουμε να συνεχίσουν να μας κυβερνούν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. στην Ελλάδα, ο χερ Σουλτς και η φράου Μέρκελ στην Ευρώπη.

    Aυτό είναι το ερώτημα των εκλογών και όλα τα άλλα περί ικανού δημάρχου, νοικοκύρη περιφερειάρχη και τεχνοκράτη ευρωβουλευτή είναι για να κοροϊδεύουμε την κοινωνία.

    Ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να επιλέξει Καμίνη, Μπουτάρη, Σγουρό, Ζαγοράκη, Πλεύρη ή τους αντίστοιχους ανά την Ελλάδα "ανεξάρτητους, ικανούς, γνώστες, έμπειρους" υποψήφιους αυτοδιοικητικούς και ευρωβουλευτές, αλλά πρέπει να γνωρίζει ότι έτσι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Ελλάδα της λιτότητας, της ανεργίας, τη φτώχειας, της υποταγής στους ολιγάρχες.

    Είναι τόσο αυτονόητο, τόσο καθαρό, ώστε απορώ ποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Εκτός αν ντρέπονται να το ομολογήσουν και καμώνονται πως δεν το καταλαβαίνουν.

    Είτε το ένα, είτε το άλλο συμβαίνει, στις 18 και στις 25 Μαΐου θα έχει υπερψηφιστεί ή θα έχει καταψηφιστεί αυτή η συγκυβέρνηση. Και στις 26 Μαΐου δεν θα έχει νικήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση ούτε η Ευρώπη των λαών. Θα έχει νικήσει ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και η φράου Μέρκελ.

    Αλλά μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ F-16,
    ΣΤΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΒΑΛΤΙΚΗ:

    "ΛΑΜΠΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!"


    Η έντιμη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Ουκρανίας, "σφραγίζεται" με την πρόσκληση του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, προς τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί τη Μόσχα και να έχει συναντήσεις εκτός από τον ίδιο και με άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ρωσικής κυβέρνησης!

    Είχε προηγηθεί η δήλωση Αλέξη Τσίπρα κατά του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στις 21 Μαρτίου, με αφορμή τις εξελίξεις στην Κριμαία, όταν ο ηγέτης του μεγαλύτερου αριστερού κόμματος, αποδοκίμασε τις θέσεις του Γερμανού αξιωματούχου κατά της Ρωσίας!

    Η δήλωση Αλέξη Τσίπρα είχε ως εξής:

    "Διάβασα με έκπληξη και απορία τη δήλωση του κ. Σουλτς, με αφορμή τις εξελίξεις στην Κριμαία, για επαναχάραξη συνόρων στην Ευρώπη.

    Αναρωτιέμαι: Έχει απωλέσει τη μνήμη του ο κ. Σουλτς ή η συμμαχία του με την κυρία Μέρκελ τον εξωθεί σε ανακρίβειες; Μήπως ξέχασε τη Γιουγκοσλαβία;

    Ή μήπως δεν γνωρίζει ότι, για πρώτη φορά μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, σύνορα στην Ευρώπη παραβιάστηκαν με την εισβολή των στρατευμάτων του Αττίλα στην Κύπρο;

    Αυτό που, πράγματι συμβαίνει για πρώτη φορά σήμερα, με αφορμή την Ουκρανία, είναι η στήριξη από την Ευρωπαϊκή Ένωση μιας κυβέρνησης με ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία, που παραβιάζει το Σύνταγμα της χώρας της.

    Στην Ουκρανία η Ευρωπαϊκή Ένωση αρνήθηκε το δικό της προηγούμενο, με την επιβολή κυρώσεων στην Αυστρία το 2000, όταν στην κυβέρνηση συμμετείχε το ακροδεξιό κόμμα του Γιεργκ Χάιντερ. Και προχωρά σε ψυχροπολεμικές ακροβασίες με τη Ρωσία.

    Τέτοιες δηλώσεις παραπέμπουν στο σκοτάδι του Ψυχρού Πολέμου. Και αποδεικνύουν ότι ο κ. Σουλτς έχει εγκαταλείψει τη μεταπολεμική σοσιαλδημοκρατική παράδοση - και ιδιαίτερα την εμπνευσμένη Ostpolitik. Και μάλλον βρίσκεται πιο κοντά στην κυρία Μέρκελ, παρά στον Βίλυ Μπραντ.


    …τόνιζε ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωσή του.

    Σε αντιδιαστολή με τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο ουκρανικό και την επίσκεψη στήριξης του Ε. Βενιζέλου στην φιλοναζιστική και πραξικοπηματική κυβέρνηση του Κιέβου, η δήλωση αυτή ήταν κάτι παραπάνω από ηχηρή.

    Η Μόσχα ανταποκρίθηκε απόλυτα στη στάση του Αλέξη Τσίπρα. Ο οποίος Αλέξης Τσίπρας, ουδέποτε ακολούθησε αντιρωσική πολιτική.

    Η Ρωσία πόνταρε πολλά στον Α. Σαμαρά, ο οποίος φρόντισε να διαψεύσει (και) τις ρωσικές προσδοκίες πολύ γρήγορα.

    Και η συμμετοχή της Ελλάδας, με έγκριση των Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλου, σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ, όπου προσομοιώνεται προσβολή ρωσικού εδάφους, όπως θα συμβεί στην άσκηση JAWTEX 2014 στην Βαλτική, έχει ενοχλήσει σφόδρα τη Μόσχα, η οποία ετοιμάζει ως "αντίποινα" θερμή πολιτική υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα.

    Η πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα περιλαμβάνει συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, τον προσωπάρχη του Κρεμλίνου, πρώην Αντιπρόεδρο και πρώην Υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Ιβανόφ.

    Επίσης θα έχει συναντήσεις με τον Γκεόργκι Ουσακόφ, σύμβουλο του Ρώσου Προέδρου για θέματα εξωτερικής πολιτικής, την Πρόεδρο της Άνω Βουλής Βαλεντίνα Ματβιένκο και την Ελληνικής καταγωγής, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Κριμαίας, Όλγα Κοβιτίδη.

    Δεν αποκλείεται συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα κόμματα, έχουμε το ΚΚΕ, που τηρεί ανάλογη στάση με τον ΣΥΡΙΖΑ...

    Kαι από την άλλη έχουμε τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ – πιστοί, στην πολιτική των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον, πολιτικοί σχηματισμοί και τους ΑΝΕΛ, που κανείς δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς πρεσβεύουν κι αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα ιδεολογικής ταυτότητας.

    Όσον αφορά το "Ποτάμι", εδώ έχουμε ένα χαρακτηριστικό αποκρουστικό δείγμα, συνονθύλευμα life-style, διαπλοκής, υποτέλειας, ραγιαδισμού και πλήρους αφοσίωσης στα Υπερατλαντικά και Γερμανικά "αφεντικά" (μην ξεχνάτε τις δηλώσεις Σταύρου Θεοδωράκη, υποστήριξης των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση