GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Ποιος μπορεί να αντέξει στην θέα δύο μικρών κοριτσιών, κακοποιημένων και άγρια δολοφονημένων; ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ [video + photo]

Πως να αντέξει κανείς τέτοιες εικόνες: δυο μικρά κορίτσια βιασμένα και δολοφονημένα με άγριο τρόπο. Συνέβη (και αυτό το φρικιασ...


Πως να αντέξει κανείς τέτοιες εικόνες: δυο μικρά κορίτσια βιασμένα και δολοφονημένα με άγριο τρόπο. Συνέβη (και αυτό το φρικιαστικό περιστατικό) στην Ινδία και σήμερα κάνουν το γύρο του κόσμου, προκαλώντας οργή, οι φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος...

Ομάδα ανδρών (αν μπορούν να χαρακτηριστούν άνδρες τα αρρωστημένα μυαλά που έκαναν ό,τι έκαναν) βίασαν ομαδικά δυο μικρά κορίτσια, δυο έφηβες αδερφές 14 και 15 ετών.
Και όχι μόνο τις βίασαν αλλά στη συνέχεια, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τις στραγγάλισαν και τις κρέμασαν σε δέντρο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο τα παιδιά να αυτοκτόνησαν.
Βρέθηκαν στα χωράφια για να πάνε τουαλέτα. Στο σπίτι τους, δεν είχαν. Εκεί, τις βρήκαν οι βιαστές και δολοφόνοι τους. Ανάμεσά τους και τουλάχιστον ένας αστυνομικός.
Οι εικόνες από το δέντρο όπου βρέθηκαν κρεμασμένα τα δυο κορίτσια σαρώνουν το διαδίκτυο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!
Δείχνουν τα κορίτσια κρεμασμένα και κόσμο συγκεντρωμένο να θρηνεί. Εκατοντάδες χωρικοί συγκεντρώθηκαν στον τόπο της τραγωδίας και έκαναν σιωπηλή διαμαρτυρία κατά της αστυνομίας που δεν έκανε το παραμικρό.
Δεν επέτρεπαν στις αρχές να πάρουν τις σορούς των κοριτσιών μέχρι να τους διαβεβαιώσουν ότι οι υπαίτιοι έχουν συλληφθεί.
Ήδη έχουν γίνει συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι τουλάχιστον ένας αστυνομικός. Άλλες πηγές αναφέρουν πως είναι δυο οι αστυνομικοί που συνελήφθησαν.
Τα πτώματα των κοριτσιών όπως διαβάζουμε στο madata.gr βρήκαν χωρικοί την Τετάρτη το πρωί. Τα κορίτσια είχαν εξαφανιστεί από το σπίτι τους στο χωριό Κάτρα στην επαρχία Ουταρ Πραντες.
Οι χωρικοί κατηγορούν τον αρχηγό της αστυνομίας ότι αγνόησε τον πατέρα των κοριτσιών που παρακαλούσε από το βράδυ της Τρίτης να γίνει έρευνα για τα κορίτσια του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία στην Ινδία γίνεται ένας βιασμός κάθε 22 λεπτά!

2 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος30 Μαΐ 2014, 1:25:00 μ.μ.

    Δεν θα πω τίποτα για αυτά τα τέρατα { πως να τους πεις ανθρώπους;}...Ο Φασισμός το έχω ξαναγράψει χιλιάδες φορές δεν έχει σύνορα, χρώμα , θρησκεία, γλώσσα , ..Θα πρέπει η εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο να τελειώνει με όποιο τίμημα …

    Δεν ξέρω αν ήμουν δικαστής πως θα τους δίκαζα!.. πρέπει όμως η ανθρώπινη κοινωνία να βάλει ένα σκληρό τέλος με αυτά όλα τα καθάρματα...

    {Θεέ μου δεν ξέρω αν υπάρχεις, αλλά αν υπάρχεις ντρέπομαι για ότι έφτιαξες σε τούτο εδώ τον πλανήτη , αν βλέπεις ότι δεν μπορούμε σαν ανθρωπότητα να διορθώσουμε τα λάθη μας εεε δωστου μια να διαλυθεί} ΚΑΙ επειδή προσωπικά είμαι άθεος και για τον άθεο γίνονται ΚΑΘΗΚΟΝ για μία έντιμη και ολοκληρωμένη ζωή στην οποία δικαίωμα έχουν ανεξαρτήτως όλοι οι άνθρωποι, χωρίς διάκριση! Δεν εκπορεύονται από κανέναν θεό….Δεν επιβάλλονται από καμιά θρησκεία, ούτε θεσμοθετούνται από απεσταλμένους του.

    Οι αρετές πάντα υπήρχαν, απλά αναζητούσαν εκφραστές στην πράξη, να γίνουν τρόπος ζωής, χωρίς επιβολή με την ανταμοιβή και την καταδίκη, χωρίς το κίνητρο της ανταπόδοσης και το φόβο της τιμωρίας. Η αρετή περικλείει μέσα της την ανιδιοτέλεια. Όχι τώρα, ανέκαθεν έτσι ήταν. Οι λεγόμενες «Αποκαλυπτικές θρησκείες» αποτέλεσαν την παραφωνία στον κανόνα αυτό. Όταν η αρετή γίνεται καθήκον, η θρησκεία όχι μόνο γίνεται περιττή, αλλά και επιζήμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βράζει η ελληνική κοινωνία. Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε μια νέα προκλητική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ για να διαλυθούν οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ ( από άγνωστα κέντρα αλλά με γνωστά κίνητρα ), ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες και για εκλογή Προέδρου και συνέχιση της διακυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ με ενσωμάτωση αποστατών βουλευτών από τα άλλα κόμματα για να φτάσουν τον αριθμό 180έδρες, και να συνεχιστεί για 2 χρόνια το μαρτύριο του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου.

    Εξωθεσμικά κέντρα, αφού επέβαλλαν δοτούς πρωθυπουργούς και "εκλεκτούς υπουργούς", τώρα ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ και ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ σχέδια διάλυσης κινημάτων, όπως των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ, και τη δημιουργία νέων κομμάτων που θα παίξουν το ρόλο υποστηρικτή ( Ποτάμι ) ή προσφέρουν θέσεις και υπουργεία και καρέκλες σε "ανεξάρτητους" βουλευτές για να επιστρέψουν στα μαντριά. Απέραντο μαγειρείο, φοβερά παρασκήνια,ίντριγκες, εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας, πολιτικο-οικονομικής, αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην νομή της εξουσίας, και ποδηγετούν τον Ελληνικό λαό μέσω των τηλεοπτικών καναλιών. Βρώμα, μπόχα, δυσωδία, ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, παραβίαση του δημοκρατικού πολιτεύματος και Συντάγματος, με στόχο τον Σύριζα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που όρθωσαν αντιμνημονιακό λόγο. Αιδώς Αργείοι !

    Οι δημοκρατικοί πολίτες που ψήφισαν Ελιά και Ποτάμι, πως νοιώθουν σήμερα με τις ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση