GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την εξαπάτησε και απέσπασε από εκείνη 12.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες του αστυνομικού τμήματος Δοξάτου Δράμας υπόθεση απάτης σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας, 81 χ...



Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες του αστυνομικού τμήματος Δοξάτου Δράμας υπόθεση απάτης σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας, 81 χρόνων, που είχε διαπραχθεί την Τρίτη το μεσημέρι σε χωριό του νομού.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άντρα, 39 χρόνων, ο οποίος κατάφερε να εξαπατήσει την ηλικιωμένη και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ.

Αναλυτικότερα, ο δράστης χρησιμοποιώντας τη μέθοδο προσέγγισης ηλικιωμένης για «δήθεν» χρέη συγγενικού της προσώπου προς αυτόν, την έπεισε να την οδηγήσει σε τραπεζικό υποκατάστημα, προκειμένου να πραγματοποιήσει ανάληψη 12.000 ευρώ, για την κάλυψη της οφειλής.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην εισαγγελέα πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το αστυνομικό τμήμα Δοξάτου Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση