GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στη Πάτρα για την 14χρονη που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο

Θρήνος στην τοπική κοινωνία για την 14χρονη Νεφέλη Ηλιοπούλου, κόρη του δικηγόρου Τάκη Ηλιόπουλου και της εκπαιδευτικού Εφης Ρά...



Θρήνος στην τοπική κοινωνία για την 14χρονη Νεφέλη Ηλιοπούλου, κόρη του δικηγόρου Τάκη Ηλιόπουλου και της εκπαιδευτικού Εφης Ράπτη, η οποία έχασε τη μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο, σύμφωνα με το patrastimes.gr.
Η μικρή Νεφέλη κατέληξε σήμερα το πρωί ενώ νοσηλευόταν σε κώμα τον τελευταίο μήνα στην Παιδιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν.Π. μετά την επιδείνωση της κατάστασης της.
Αγαπούσε τη μουσική, το καρναβάλι, έπαιζε φλάουτο και λάμβανε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις ως ερασιτέχνης ηθοποιός, ήταν αθλήτρια και αγαπούσε τη θάλασσα, ενώ έκανε μπαλέτο και έπαιζε τένις.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 2 το μεσημέρι στο νέο Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέα Πατρών και η ταφή της στην Τράπεζα Αιγίου.
Οι γονείς της μικρής Νεφέλης παρακαλούν, όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων να καταθέσουν χρήματα υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση