GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του 14χρονου Κλεόπα

Προγραμματίζεται η αποσύνδεσή του από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 14χρον...



Προγραμματίζεται η αποσύνδεσή του από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.
Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 14χρονου Κλεόπα, χωρίς να είναι κρίσιμη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Θεόδωρος Κυπριανού, όπως διαβάζουμε στο 24h.com.cy.

Ο 14χρονος, θύμα της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο Στρόβολο, όταν ο πατέρας του πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και την 9χρονη κόρη, τον τραυμάτισε κρίσιμα πριν θέσει τέρμα στη ζωή του, βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
«Η κατάσταση περιγράφεται ως σταθερή, όχι κρίσιμη, και προγραμματίζεται η αποσύνδεσή του από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής» ανέφερε ο κ. Κυπριανού.
Είπε επίσης ότι δεν μπορεί ακόμα να λεχθεί πότε θα διακοπεί η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση