GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω από 5200 οφειλέτες χρωστούν στο ΙΚΑ Πάτρας, 118.168.480 ευρώ

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ΙΚΑ Διονύσιο Πατσούρη που βρέθηκε χθες στην Πάτρα, στο περιφερειακό κατάστημα Πατρών του ΙΚΑ, υπ...



Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ΙΚΑ Διονύσιο Πατσούρη που βρέθηκε χθες στην Πάτρα, στο περιφερειακό κατάστημα Πατρών του ΙΚΑ, υπάρχουν αυτή την στιγμή 5200 οφειλέτες που χρωστούν 118.168.480 ευρώ σε ασφαλιστικές εισφορές. Στο ΚΕΑΟ έχουν μεταβιβαστεί για είσπραξη (οφειλές άνω των 5000 ευρώ) 1076 περιπτώσεις εργοδοτών από τις οποίες σε ρύθμιση έχουν μπει μόλις 631 (12,3% των οφειλετών) για ποσό οφειλής 10.206.595 ευρώ (8,64% των οφειλομένων). Δηλαδή 4569 οφειλέτες από την Πάτρα δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε ρύθμιση (87,87%) για ποσό 107.961.684 ευρώ (91,36% των οφειλομένων), όπως γράφει το patratora.gr.

Ο κ. Πατσούρης τόνισε ότι από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει σοβαρότατο πρόβλημα καθυστέρησης των οφειλών, επισημαίνοντας μάλιστα ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού, δεν ήταν αποτέλεσμα της κρίσης, αλλά προϋπήρχε. «Δυστυχώς, τότε δεν υπήρχαν αυστηρά μέτρα για την είσπραξή του. Τώρα που έχουμε αυστηρά μέτρα, υπάρχει ανεπάρκεια στην ανταπόκριση των οφειλετών να καταβάλλουν αυτές τις εισφορές» είπε.

1 σχόλιο

  1. Προς τον αξιότιμο πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα μας.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου διάβασα - πληροφορήθηκα έκπληκτος τα περί των αντιρρήσεων του Αξιότιμου Πρωθυπουργού σας Κυρίου Κάμερον στην διαφαινόμενη – προτεινόμενη τοποθέτηση του Αξιότιμου Κυρίου Γιούνκερ ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς τούτο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πρωθυπουργός σας το θεωρεί αποσταθεροποιητικό παράγοντα για την κυβέρνηση του.
    Προφανώς ο Αξιότιμος Κύριος Κάμερον προτιμά την λύση της αχυρανθρώπου της Λιθουανίας που διακαώς επιθυμεί η Κυρία Μερκελ, και η οποία Λιθουανή πρωτοστάτησε στην αντιρωσική εκστρατεία, με ποιες πλάτες και στήριξη, με τα γεγονότα της Ουκρανίας όπου η καγκελάριος μόνο πάντσερ και στούκας δεν έστειλε προκειμένου να επεκτείνει τα σύνορα της Γερμανίας προς ανατολάς, (το ποιος κάνει κουμάντο στην Ευρώπη το ξέρετε) και τα επέκτεινε, το οποίο από ό,τι φαίνεται αφήνει παγερά αδιάφορο το Ηνωμένο Βασίλειο.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου το ότι η Γερμανία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο δια της Οικονομίας, φαντάζομαι ότι και το ξέρετε, όπως ήξεραν στην Αγγλία, τις παραμονές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου τότε που η Πόρνη των Εθνών ακόνιζε τα δόντια της καταπίνοντας το ένα κράτος μετά το άλλο και με την μεγάλη δύναμη πατρίδα σας να αρκείστε σε χλιαρές εξηγήσεις και δεχόμενη τον κίνδυνο των Σοβιέτ που με διπλωματία σας πρόβαλε τότε η Πόρνη, με τελικό αποτέλεσμα τα εκατομμύρια των νεκρών, την φρίκη των βασανιστηρίων, την κόλαση της πείνας.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου τα μεγάλα Έθνη, και το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει να συγκαταλέγετε σε αυτά, πρέπει να δείχνουν το ανάστημα τους εξ αρχής και όχι εκ των υστέρων όταν έχει αρχίσει να τρέχει αίμα. Και θα σας το πω και μαλλιαρά Ελληνικά, το μακριά από τον κώλο μας και ας είναι και δυο πόντοι, δεν ωφελεί τους μακρόνοες αλλά τους μικρόνοες.

    Με τιμή Έλλην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση