GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρέθυμνο: 78χρονος καταγγέλεται ότι ασέλγησε σε 6χρονη!

Μια φρικιαστική καταγγελία ασέλγειας σε βάρος 6χρονης από έναν 78χρονο Ρεθεμνιώτη, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου. Σύμ...


Μια φρικιαστική καταγγελία ασέλγειας σε βάρος 6χρονης από έναν 78χρονο Ρεθεμνιώτη, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της ανήλικης κατήγγειλε το Σάββατο, ότι το κορίτσι έχει πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του ηλικιωμένου, ο οποίος κατάγεται και διαμένει στο Ρέθυμνο.
Ο 78χρονος προσήχθη εχθές από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου που ερευνά την υπόθεση, ωστόσο μετά από λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η ανήλικη δεν έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή, καθώς ο βαθμός της ασέλγειας δεν δικαιολογούσε κάτι τέτοιο. Επίσης σε βάρος του ηλικιωμένου σχηματίστηκε δικογραφία που θα παραδοθεί στον Εισαγγελέα και από εκεί και πέρα η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της.
Πηγή: Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση