GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το app «Yo» είναι η νέα μόδα στα μηνύματα

Ένα νέο application έρχεται από την Αμερική για να αλλάξει τον τρόπο που στέλνουμε μηνύματα. Η νέα εφαρμογή ονομάζεται «Yo» και...



Ένα νέο application έρχεται από την Αμερική για να αλλάξει τον τρόπο που στέλνουμε μηνύματα. Η νέα εφαρμογή ονομάζεται «Yo» και...

απλουστεύει ακόμη περισσότερο τον τρόπο που στέλνουμε μηνύματα μέσω τηλεφώνου.

Η εφαρμογή κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, να μπει στις πέντε κορυφαίες του App store, πίσω από το facebook και το twitter.

Η λειτουργία του; Πολύ απλή. Κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα μήνυμα σε όποιον επιθυμείς και να του πεις ότι θέλεις απλά με ένα «Yo». Το μόνο που μπορεί να στείλει ο χρήστης μέσω αυτής της εφαρμογής είναι αυτή η απλή λέξη.

Το Yo app έχει κατακλείσει την αγορά της Αμερικής τις τελευταίες ημέρες. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα σε μια μόλις ημέρα, την περασμένη Τρίτη συγκεκριμένα, στάλθηκαν περισσότερα από τέσσερα εκατ. Yo μηνύματα.

Ο Or Arbel, ιδρυτής της εφαρμογής Yo, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει χρηματοδότηση 1 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξης του Yo app.

Όπως αναφέρει οι δημιουργοί του, τώρα όποιος θέλει να πει κάτι σε έναν φίλο του, στην σύντροφό του ή στο αφεντικό του, λέει απλά ένα Yo. Η απλότητα αυτή είναι που έχει αγαπηθεί από τους χρήστες και εκτόξευσαν το application στις πρώτες θέσεις.

sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση