GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης προς Παππά: "Ντροπή σου"

Ένταση προκλήθηκε μεταξύ του Χρήστου Παππά και του υπουργού Υγείας, κατά την διάρκεια της ομιλίας του προφυλακισμένου Χρήστου Π...



Ένταση προκλήθηκε μεταξύ του Χρήστου Παππά και του υπουργού Υγείας, κατά την διάρκεια της ομιλίας του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά, όταν ο βουλευτής Επικρατείας της ΧΑ αναφέρθηκε σε στιχομυθία που ισχυρίστηκε πως είχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
«Ο Γεωργιάδης μου είχε πει "προτιμώ ο γιος μου στα 16 του να είναι χρυσαυγίτης παρά ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και Αριστερός"», είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Παππάς και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ο κ. Γεωργιάδης του είχε πει: «Εμείς οι δυο πρέπει να τα πούμε. Εσύ είσαι λογικός».
«Και φυσικά δεν τα είπαμε, γι' αυτό είμαι φυλακή», ισχυρίστηκε ο κ. Παππάς.
«Ντροπή σου», είπε εκείνη τη στιγμή από τα υπουργικά έδρανα ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κ. Παππά. Εξ ευωνύμων του κ. Γεωργιάδη καθόταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Γεωργιάδης.
«Εσύ να ντρέπεσαι», του απάντησε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

1 σχόλιο

  1. Ο γιος του Αδ-όνειδος στο 16 του θα είναι ένα φαρμακερό φιδάκι και εξ ίσου μαλάκας με τον πατέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση