GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο με δύο άτομα τραυματίες

Σοβαρά τραυματισμένοι διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο, τα ξημερώματα, δύο άνδρες μετά από ατύχημα που είχαν με τη μοτοσικλέτα στην...



Σοβαρά τραυματισμένοι διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο, τα ξημερώματα, δύο άνδρες μετά από ατύχημα που είχαν με τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν. Περίπου στη 01.00 μετά τα ξημερώματα, η μηχανή στην οποία επέβαιναν, κι ενώ κινούνταν στην οδό Σκορδαλού, στην περιοχή Μπεντεβή, στο Ηράκλειο, εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να βρεθούν στο οδόστρωμα, όπως διαβάζουμε στο cretalive.gr.

Οι άνδρες, 36 και 40 ετών, παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθησαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ ο ένας εκ των δύο, αργότερα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Όχημα της Πυροσβεστικής κλήθηκε, περίπου μια ώρα αργότερα, για πλύση του οδοστρώματος από τα λάδια που έπεσαν στο δρόμο, συνιστώντας κίνδυνο και για άλλους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση