GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χρυσάφι» για νίκη επί της Ελλάδας

Την αποστολή της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού επισκέφθηκε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της χώρας, Γκιγιόμ Σορό, ο οποίος βρί...


Την αποστολή της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού επισκέφθηκε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της χώρας, Γκιγιόμ Σορό, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία και παρακολουθεί τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας.
Ο Ιβοριανός πολιτικός μετέφερε μήνυμα του προέδρου της χώρας, Αλασάνε Ουαταρά, που αποφάσισε να μοιράσει χρήμα σε περίπτωση που η Ακτή Ελεφαντοστού κατορθώσει και νικήσει την Ελλάδα και με αυτό το «τρίποντο» εξασφαλίσει μια θέση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.
«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μου έδωσε εντολή να σας πω ότι οι συμπατριώτες σας είναι υπερήφανοι για εσάς, ότι ο ίδιος είναι περήφανος για εσάς. Παρά την ήττα, παίξατε καλά κόντρα στην Κολομβία. Μου έδωσε επίσης εντολή να σας ανακοινώσω ότι το πριμ για τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα θα είναι το διπλάσιο. Σας είδα να αγωνίζεστε στην Μπραζίλια. Ηττηθήκατε, αλλά όσοι είδαν τον αγώνα ομόφωνα θα που ότι είστε ικανοί να πάρετε ένα καλό αποτέλεσμα στο επόμενο ματς και να πάτε στην επόμενη φάση της διοργάνωση. Εγώ προσωπικά είμαι βέβαιος για αυτό. Να είστε αποφασισμένοι και θα πάτε εκεί», ήταν τα λόγια του Σορό, ο οποίος πήρε πρωινό μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ..ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΟΠΕΤΑΧΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΕΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ,.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΚΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ .ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση