GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα πέναλτι πέρασε η Βραζιλία την Χιλή

Η Βραζιλία έστω και δύσκολα, προκρίθηκε στους «8» του Μουντιάλ, καθώς στον αγώνα που έγινε στο «Mineirao stadium» του Μπέλο Ορι...

Η Βραζιλία έστω και δύσκολα, προκρίθηκε στους «8» του Μουντιάλ, καθώς στον αγώνα που έγινε στο «Mineirao stadium» του Μπέλο Οριζόντε, νίκησε με 3-2 στα πέναλτι την Χιλή, αφού στα 90 λεπτά του αγώνα και στην παράταση ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.

Στην επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Κολομβία-Ουρουγουάη.

Η Βραζιλία προηγήθηκε στο 18″ με αυτογκόλ του Χάρα (αν και χρεώθηκε στον Νταβίντ Λουίζ), μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά-πάσα του Τιάγο Σίλβα, όμως οι Χιλιανοί κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 32″, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας της Σελεσάο που εκμεταλλεύθηκε ο Βάργκας, δίνοντας την ασίστ στον Αλέξις Σάντσες για να πετύχει το 1-1.

Αν και οι δύο ομάδες είχαν πολλές καλές στιγμές για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, και μάλιστα ο Χουλκ τα κατάφερε στο 55″, όμως το γκολ ακυρώθηκε γιατί νωρίτερα είχε κοντρολάρει με το χέρι την μπάλα, το 90λεπτο έληξε με το ίδιο σκορ: 1-1, που οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση.

Ωστόσο, στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε, αν και λίγο πριν το τέλος η Χιλή είχε δοκάρι με τον Πινίγια, κι έτσι το παιχνίδι πήγε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, η Βραζιλία στάθηκε πιο τυχερή, καθώς στο τελευταίο πέναλτι ο Νεϊμάρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Χάρα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με τους Βραζιλιάνους να παίρνουν την πρόκριση. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο γκολκίπερ Ζούλιο Σέζαρ, που απέκρουσε τα πέναλτι του Πινίγια και του Σάντσες.

Η εξέλιξη της διαδικασίας των πέναλτι:

Νταβίντ Λουίς, 1-0
Πινίγια, απέκρουσε ο Ζούλιο Σέζαρ
Γουίλιαν, άουτ
Σάντσες, απέκρουσε ο Ζούλιο Σέζαρ
Μερσέλο, 2-0
Αρανγκίς, 2-1
Χουλκ, απέκρουσε ο Μπράβο
Ντίαζ, 2-2
Νεϊμάρ, 3-2
Χάρα, δοκάρι και άουτ

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση