GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πόσοι ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Η ψηφοφορία που διεξήχθη πριν από λίγο στην Βουλή ολοκληρώθηκε. Συνολικά ψήφισαν 224 βουλευτές εκ των οποίων: Υπέρ της ασυλίας του Νίκου ...

Η ψηφοφορία που διεξήχθη πριν από λίγο στην Βουλή ολοκληρώθηκε. Συνολικά ψήφισαν 224 βουλευτές εκ των οποίων:
Υπέρ της ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου ψήφισαν 223 βουλευτές και παρόν ένας συνεπώς η αίτηση της εισαγγελικής αρχής γίνεται δεκτή.
Υπέρ της ασυλίας του Χρήστου Παππά ψήφισαν 223 βουλευτές και παρόν ένας συνεπώς η αίτηση της εισαγγελικής αρχής γίνεται δεκτή.
Υπέρ της ασυλίας του Ιωάννη Λαγού ψήφισαν 223 βουλευτές και παρόν ένας συνεπώς η αίτηση της εισαγγελικής αρχής γίνεται δεκτή.




2 σχόλια

  1. Κοπρόσκυλα πολιτικοί μετατρέψατε τον περίφανο Ελληνικό λαό σε καταθλιπτικό, δυστυχισμένο, ζητιάνο και περίγελως του κόσμου. Τώρα θα τον ελαφρύνετε φορολογικά!!!!!!
    Η κατάρα του θα βαραίνει εσάς και τα παιδιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοπρόσκυλα πολιτικοί μετατρέψατε τον περίφανο Ελληνικό λαό σε καταθλιπτικό, δυστυχισμένο, ζητιάνο και περίγελως του κόσμου. Τώρα θα τον ελαφρύνετε φορολογικά!!!!!!
    Η κατάρα του θα βαραίνει εσάς και τα παιδιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση