GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισραήλ: Νεκροί οι τρεις έφηβοι που είχαν εξαφανιστεί

Το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Τζαζίρα του Κατάρ μετέδωσε επικαλούμενο ισραηλινές πηγές ότι βρέθηκαν τα πτώματα των τριών Εβραίων εφήβω...

Το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Τζαζίρα του Κατάρ μετέδωσε επικαλούμενο ισραηλινές πηγές ότι βρέθηκαν τα πτώματα των τριών Εβραίων εφήβων που εξαφανίστηκαν κοντά στη Χεβρώνα πριν από δύο εβδομάδες κοντά στην πόλη αυτή της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.

Την είδηση για τον εντοπισμό των πτωμάτων των τριών Εβραίων εφήβων σε περιοχή βόρεια της Χεβρώνας μετέδωσαν και ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για τους Ναφτάλι Φρένκελ και Τζιλάντ Σαάρ, ηλικίας 16 ετών και οι δύο και τον 19χρονο Εγιάλ Γιφράτς που τους είδαν τελευταία φορά να κάνουν ότο-στοπ σε σταυροδρόμι κοντά στη Χεβρώνα.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι συγκλήθηκε εκτάκτως για απόψε σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ για να εξεταστεί το ζήτημα της απαγωγής των τριών εφήβων πριν από 18 ημέρες στη Δυτική Όχθη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τη Χεβρώνα, που είναι η νοτιότερη παλαιστινιακή πόλη της Δυτικής Όχθης παρατηρείται τις τελευταίες ώρες συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ισραηλινών στρατιωτών.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση