GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτμος: Τον δάγκωσε οχιά, ενώ σκάλιζε τα λουλούδια…

Μια ανάσα από το θάνατο βρέθηκε ένας 63χρονος ο οποίος δέχθηκε επίθεση από οχιά τη στιγμή που σκάλιζε το παρτέρι με τα λουλούδια του...


Μια ανάσα από το θάνατο βρέθηκε ένας 63χρονος ο οποίος δέχθηκε επίθεση από οχιά τη στιγμή που σκάλιζε το παρτέρι με τα λουλούδια του στο Διακόφτι της Πάτμου. Το ερπετό τον δάγκωσε στο χέρι που πρήστηκε γρήγορα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του νησιού.
Οι γιατροί του χορήγησαν άμεσα ορό αλλά, παρ’ όλα αυτά, ο άτυχος άντρας παρουσίασε τάση για εμετό και η πίεσή του κατέβαινε συνεχώς, με αποτέλεσμα να διακομιστεί άμεσα με «δελφίνι» και με τη συνοδεία γιατρού στη Σάμο, όπου εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο. Χάρη στην έγκαιρη διακομιδή του, ο 63χρονος γλίτωσε τα χειρότερα και ήδη βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.
*** Με συνοδηγό ένα… φίδι οδηγούσε στο κέντρο των Ιωαννίνων ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου! Για καλή του τύχη, το ερπετό δεν ήταν κοντά του στη διαδρομή προς το γραφείο του. Όταν, όμως, επέστρεψε στο αυτοκίνητο, το είδε έκπληκτος κουλουριασμένο στη θέση του συνοδηγού! Άνδρες της Πυροσβεστικής που κάλεσε ο οδηγός προσπάθησαν να πιάσουν το ερπετό, το οποίο ξεγλίστρησε και χώθηκε σε ένα άλλο σταθμευμένο όχημα και χρειάστηκε να επιστρατευτεί μια… τσιμπίδα για να το βγάλουν οι πυροσβέστες και να το τοποθετήσουν σε ένα κουτί με το οποίο μετέφεραν το φίδι στο φυσικό του περιβάλλον, όπου το απελευθέρωσαν.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση