GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέλλα: Χτύπησαν και λήστεψαν μάνα και κόρη

Η 32χρονη γυναίκα επέστρεφε από τη δουλειά της στις 29 Απριλίου, όταν δυο από τους δράστες της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν για να αρπ...


Η 32χρονη γυναίκα επέστρεφε από τη δουλειά της στις 29 Απριλίου, όταν δυο από τους δράστες της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν για να αρπάξουν ένα τσαντάκι που κρατούσε με 2.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Σε βοήθειά της έτρεξε η 55χρονη μητέρα της, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με τον τρίτο ληστή που την χτύπησε και διέφυγε μαζί με τους άλλους δυο με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Πριν από δυο εβδομάδες, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Γιαννιτσών ένας από τους δράστες, ένας 46χρονος σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία.
Τώρα, αναγνωρίστηκαν και οι συνεργοί του, ένας 28χρονος και ένας 35χρονος και η συμπληρωματική δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση