GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ροδόπη: Το κατάστημα πωλούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό

Οι άνδρες που μπήκαν στο κατάστημα ενός 42χρονου στην Πελεκητή Ροδόπης, δεν ήταν οι πελάτες που περίμενε ο ιδιοκτήτης αλλά αστυνομικ...


Οι άνδρες που μπήκαν στο κατάστημα ενός 42χρονου στην Πελεκητή Ροδόπης, δεν ήταν οι πελάτες που περίμενε ο ιδιοκτήτης αλλά αστυνομικοί της Ασφάλειας από την Κομοτηνή που του πέρασαν χειροπέδες όταν διαπίστωσαν ότι διέθετε προς πώληση λαθραία τσιγάρα και καπνό!
Κατά την έρευνα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 60 πακέτα τσιγάρων και 17 συσκευασίες καπνού για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον καταλογισμό τους. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, που του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία.
*** Με το αυτοκίνητό τους φορτωμένο με λαθραία τσιγάρα κυκλοφορούσαν στην Πάτρα τρεις Βούλγαροι ηλικίας 37, 33 και 31 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς, μαζί με τα 95 πακέτα τσιγάρων που εστάλησαν στο Τελωνείο, ενώ οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
*** Μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού βάρους 233 γραμμαρίων βρέθηκε στην κατοχή ενός 27χρονου Πακιστανού που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Θήβα κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση