GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων ο επιβάτης που έπαθε αμόκ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε προχθές σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair από Θεσσαλονίκη προς Πάφο, με το αεροσκάφος να ...



Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε προχθές σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair από Θεσσαλονίκη προς Πάφο, με το αεροσκάφος να υποχρεώνεται τελικά να προσγειωθεί στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ο υπουργός Συγκοινωνιών, Μάριος Δημητριάδης, 37χρονος Ελλαδίτης, επιβάτης της πτήσης, κατελήφθη από αμόκ, περίπου 20 λεπτά μετά την απογείωση.
Σύμφωνα, πάντως, με πληφοροφίρες, πρόκειτια για άτομο με ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων. Ο επιβάτης κατευθύνθηκε προς την είσοδο του πιλοτηρίου, χτυπούσε την πόρτα δυνατά και φώναζε στα ελληνικά στους πιλότους να ανοίξουν διότι είναι ο μηχανικός του αεροπλάνου. Επενέβησαν μέλη του πληρώματος και επιβάτες και κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν.
Οι χειριστές του αεροσκάφους αποφάσισαν να αλλάξουν πορεία και να κατευθυνθούν προς την Αθήνα, όπου και προσγείωσαν το αεροσκάφος, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι 167 επιβάτες της πτήσης, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, διανυκτέρευσαν στην Αθήνα και γίνονται διευθετήσεις ώστε να μεταφερθούν σήμερα στην Κύπρο με άλλη πτήση.
Να σημειωθεί ότι ο ύποπτος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος εργάζεται ως μηχανικός στην αεροπορική εταιρεία.
Στο ακουστικό τους οι 167 επιβάτες Επιβάτης που ταξίδευε με την πτήση της Ryanair κατήγγειλε ότι οι επιβάτες από τις πρωινές ώρες που μετάφερθηκαν σε τρία ξενοδοχεία πλησίον του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" δεν τυγχάνουν καμίας ενημέρωσης από την αεροπορική εταιρεία.
Ανέφερε επίσης ότι Κύπριος επιβάτης που αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα μετά την προσγείωση του αεροπλάνου στην Αθήνα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση