GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκαλύπτει η Ντ. Γκολεμά για τον Α. Ντινόπουλο...

Deppy Golema . Λοιπόν πριν μερικά χρόνια όταν απότυχε σαν δήμαρχος Βριλλησίων ο Ντινόπουλος, γυρισε στον ΑΝΤ1 και αρχισε να γλυφει το...

Deppy Golema.

Λοιπόν πριν μερικά χρόνια όταν απότυχε σαν δήμαρχος Βριλλησίων ο Ντινόπουλος, γυρισε στον ΑΝΤ1 και αρχισε να γλυφει τον Κυριακού καμια θεσούλα αφεντικό πεινάω! του ταπρηξε ως φαίνεται εκείνος τηλεφώνησε στον Καραμανλή του λέει εχω εναν ,μπιπ, ψυχικο θα κάνεις τον έχωσε ο χοντρος στη πολιτική. 
Στη Δημοσιογραφία τον ειχαμε στις φάπες, στην πολιτική άφησε εργο δεν το συζητάμε και τώρα τσέπωσε υπουργείο...αυτη ειναι η Ζωή κύριε Πετροχείλο μου, ατιμη κοινωνια, αλλους τους ανεβαζεις στα Ταρταρα και άλλους τους κατεβάζεις....

16 σχόλια

  1. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΒΑΣΚΑΘΕΙΤΕ..

    Έτσι έλεγε η γιαγιά μου. Όταν έβλεπε κάτι ωραίο, το έφτυνε για να μην το ματιάσει. Και μου έμεινε η συνήθεια. Γι’ αυτό και φτύνω στα μούτρα αυτόν τον υπέροχο θίασο που προέκυψε από τον ανασκολοπισμό της λογικής.

    Ένας κυνικός μπούλης της καρπαζιάς σε συσκευασία Χριστοδουλάκη αναλαμβάνει υπουργός Οικονομικών.

    Ένας σοβαροφανής φασίστας και ρατσιστής που του αρέσει να μιλάει μπάσα αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας.

    Ένας επικίνδυνα ηλίθιος νάρκισσος που έφτιαξε μέχρι και δικό του κόμμα για να εκβιάσει μία υπουργική θέση ανέλαβε το Παιδείας.

    Και μία εκπρόσωπος της πάλαι ποτέ δοξασμένης Ερμού που όποτε της δίνεται η ευκαιρία κάνει την Κωνσταντοπούλου να μοιάζει λιγομίλητη, ανέλαβε κυβερνητική εκπρόσωπος.

    Σε αυτή τη χώρα ό,τι κι αν ψηφίσεις βγαίνει ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο έγινε και τώρα.

    Ψηφίσαμε στις ευρωεκλογές, ο πρωθυπουργός είπε ότι διάβασε το μήνυμα της κάλπης και αυτό που κατάλαβε ήταν ότι οι ψηφοφόροι ζήτησαν μία κυβέρνηση Σημιτικού ΠΑΣΟΚ με φασιστική προοπτική και νεοφιλελεύθερη πολιτική. Τόσο ξέρει να διαβάζει. Είναι πολιτικά αγράμματος ο Σαμαράς, δε θα το μάθουμε τώρα.Όμως πόση σημασία έχει τι είναι ο Σαμαράς; Επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι έχει τεράστια.

    Το σημερινό καθεστώς λειτουργεί πάνω σε ένα πλαίσιο που θυμίζει τον IRA. Έχει, δηλαδή, στρατιωτικό και πολιτικό σκέλος.

    Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει το στρατιωτικό που στη δική μας περίπτωση είναι οι τραπεζίτες.

    Αυτοί χρειάζονται πολιτικά αγράμματους, μωροφιλόδοξους, γραφικούς και αμετανόητους φασίστες για να επανδρώσουν το πολιτικό τμήμα που θα τους νομιμοποιεί και θα διαδίδει ότι έχουμε Δημοκρατία.

    Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά. Έκαναν ένα φρεσκάρισμα στο πολιτικό τους τμήμα, διότι τόσο αντέχουν οι προσωπικότητες που επιλέγουν. Μέσα στο 12μηνο λήγουν. Τρελαίνονται και αποκαλύπτονται.

    Όποιος πιστεύει ότι είναι για παραπάνω, ας μου πει ειλικρινά πόσο ακόμη πίστευε ότι θα άντεχε ο Γεωργιάδης να διασκεδάζει το κοινό; Ήδη είχε κουράσει. Για τόσο είναι. Όλοι τους.

    Κι ο Σαμαράς για τόσο είναι. Αν λειτουργούσε ως ένας φυσιολογικός πρωθυπουργός, δηλαδή εμφανιζόταν στη Βουλή, δε ζούσε στο αποστειρωμένο περιβάλλον του Μαξίμου και δεν τον προστάτευαν οι μπράβοι με τα μούσια που έχει γύρω του, θα είχε γίνει σκόνη. Θα γέμιζε μούχλα. Χαλάνε, γι’ αυτό τους αλλάζουν τόσο γρήγορα.

    Ναι, θα γελάσουμε και με τον νέο θίασο. Όμως λιγότερο, γιατί πλέον ξέρουμε το έργο.

    Όμως αυτό που στην ουσία δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι κι αυτοί γελάνε μαζί μας. Πιάνουν τις κοιλιές τους από τα γέλια οι τραπεζίτες. Τελικά ίσως κι εμείς να έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας, να έχουμε αποδεχτεί την ξευτίλα μας και να γελάμε με τα χάλια μας, όχι με τα χάλια τους.

    Γιατί όπως και να το κάνουμε, τα δικά μας χάλια είναι χειρότερα από του κάθε Σαμαρά. Φτου και σε μας, λοιπόν, να μην αβασκαθούμε για την ανοχή και το προσκύνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ TV ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ TV ΠΑΤΕΡΑ? ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ?Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο Ντινόπουλος ήταν δήμαρχος Βριλησσίων και ο Γρηγ. Ζαφειρόπουλος δήμαρχος Χαλανδρίου, για 15 περίπου λεπτά ήταν συνδεδεμένοι με τον Παπαδάκη του ΑΝΤ1, για να γκρεμίσουν ένα τοίχο που εμπόδιζε την κυκλοφορία μεταξύ των δύο Δήμων.
    Όταν επιτέλους μετά το σόου,τον γκρέμισε,αντί να έχει ένα φορτηγό με άσφαλτο για να ολοκληρώσει το τμήμα του δρόμου κάλεσε το Υπουργείο να το ασφαλτοστρώσει!
    Τόσο ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Τηλέμαχος11 Ιουν 2014, 12:12:00 π.μ.

    Έχω γράψει πάρα πολλά για τους Εβραίους και τι υπέστησαν από τους ΝΆΖΙ ,ΓΙΑ το τελευταίο χαρτί ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που έβαλε το σάπιο σύστημα του ΜΕΚΑ, ΤΟΥ ΑΝΤ1, ΤΟΥ ΣΚΑΙ, ΤΟΥ ΣΑΝΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ για να ΠΑΓΙΔΈΨΟΥΝ νέα παιδιά ψηφοφόρους που τα έστειλαν στην αγκαλιά του Κασιδιάρη του Μιχαλολιακου ΚΑΙ συνεχίζουν με τον αρχηγό τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΦΑΣΊΣΤΑ αρχηγό ΒΟΡΙΔΗ... Σαν χθες έγινε το ολοκαύτωμα και η θηριωδία του ΔΊΣΤΟΜΟΥ 10 Ιουνίου 1944 κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ΤΕΛΙΚΆ..

    Και βεβαία θα κάνω αγώνα για την ελευθεριά της ΕΛΛΑΔΟΣ και βεβαία δεν είναι πατριώτες οι ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΝ ES ES της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-- ΠΡΟΣΟΧΉ-- μιλάμε για ΗΓΕΣΙΕΣ ..ΟΠΩΣ και ΚΑΤΉΓΟΡΟ της ΗΓΕΣΙΕΣ του
    ΣΑΜΑΡΟΒΕΛΙΖΕΛΟΥΣΗΜΙΤΗ... ΝΑΙ είμαι θιασώτης του ΠΑΎΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ του Κώστα Μητσοτάκη για τα παιδιά του ντρέπομαι που είναι ΑΚΌΜΑ πατερίτσες του μορφώματος που διορίζει ΥΠΟΥΡΓΌ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ.. Εύχομαι ο γιος του ΠΑΎΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ να κάνει τα όνειρα του αείμνηστου πάτερα ΤΟΥ ΚΑΤΆ 50% που ήθελε να ενώσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΌΤΩΣΑΝ ύπουλα κάτι ψευτο αριστεροί... Εύχομαι να ενωθούμε και να τσακίσουμε το μόρφωμα του ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΜΑΡΑΣ-ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Βλάκας, βλάκα προωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπούτζουκας Τηλέμαχος12 Ιουν 2014, 2:52:00 μ.μ.

    Μπράβο !!! αυτές είναι αλλαγές...

    Ωραία πάμε θα γίνουν η πρώτη ΝΑΖΙΣΤΙΚΉ κυβέρνηση της Ευρώπης...

    Ο Λομβερος υπουργός {η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα Λαϊκό}

    Η ΕΠΕΝ στο υπουργείο υγείας με τον Βορίδη .. οποίος πηγαίνει ασθενής για ακτινογραφίες δεν της θα χρειάζονται αν καίνε κατευθείαν στους ΦΟΥΡΝΟΥΣ ... ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    Ο Γεωργιάδης Ο Κομμουνιστικό ΦΑΓΟΣ ,,, Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΌΛΩΝ ΤΟΝ Β@@Ο--ΚΑΝΑΛΙΩΝ-- που την αύξησε την συμμετοχή στα φάρμακα στους σφαλισμένους ΓΙΑΤΊ είμαστε χαμηλά στην Ευρώπη και μας αραδιάζει χώρες σαν την ΔΑΝΙΑ--ΣΟΥΗΔΙΑ--ΑΓΓΛΙΑ--ΓΕΡΜΑΝΙΑ--ΕΛΒΕΤΙΑ ..άλλα δεν λέει ο {{ΚΥΡΙΟΣ}} ότι εκεί ο μισθός ΕΊΝΑΙ 2.500--3.000 ΕΥΡΩ και η σύνταξη άνω τον 1.500 ευρώ.... ..

    ξέρετε κάτι MONO το ΜΉΝΥΜΑ θα το ακούσετε από τα μπαλκόνια και της αυλές των σπιτιών μας ΌΤΑΝ θα έλθετε να μας πάρετε ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ από την υπέρ φορολογία ΤΌΤΕ ΜΌΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ..

    ΚΑΙ δεν θα είναι από ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΔΕΛΦΆΚΙΑ ΣΑΣ ... ΤΑ ΣΎΓΧΡΟΝΑ ES ES ΕΊΣΤΕ ΕΣΕΙΣ .. ΞΈΡΕΤΕ ΤΑ ΕS ES όλοι οι ΛΑΟΊ της Ευρώπης τα πολέμησαν....ΑΝΤΏΝΗ ΠΡΟΧΩΡΆ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΤΕ ΌΛΑ ...ΞΈΡΕΤΕ ΟΙ ΓΕΡΟΊ ΑΠΟΒΙΏΝΟΥΝ ΚΆΘΕ ΉΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΣΕ ΛΊΓΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ ΨΗΦΟΦΌΡΟ ....
    ΜΑΚΡΟ-ΨΥΦΟΦΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΛΈΓΕΤΕ ....

    ΠΛΆΚΑ ΜΑΣ ΚΆΝΕΤΕ!!!! ΜΕ 15.000 ευρώ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΈΞΟΔΑ ΤΟΝ ΜΗΝΆ .....ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΌ ΚΡΑΙΠΕ ΚΑΙ ΒΆΛΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΉ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΟΥΜΕ {ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΆ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ} ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΞΎΛΟ ΠΟΥ ΡΊΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΌΣΜΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΜΕ ΞΎΛΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ κ. ΣΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΒΟΔΙΦΟΓΕΩΡΓΙΑΔΗ....ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΩΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Η ΘΕΛΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!...ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΆΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ... ΤΕΛΕΙΏΣΑΤΕ ΆΝΤΕ ΓΑΜΙΘΗΤΕ ΚΏΛΟ ΦΑΣΊΣΤΡΙΑ..

    ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΉΞΟΥΜΕ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ...

    Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα σπασμένα κεφάλια των καθαριστριών και η «αριστερή» υποκρισία...

    Έξω από το υπουργείο Οικονομικών τα ΜΑΤ …εξασκούν τα γκλομπ και τις σιδηρογροθιές στα κεφάλια των άμοιρων θυμάτων: Των καθαριστριών
    Οι διώξεις, οι πραιτωριανοί των ΜΑΤ, τα γκλομπ, οι ξυλοδαρμοί και η κανιβαλική τρομοκρατία είναι τα μόνα μέσα άμυνας αυτής της κυβερνητικής «συμμορίας» του 4ου Ράιχ: Η «νομιμότητα» της βίας, της τρομοκρατίας και της κτηνωδίας..


    Ο ελληνικός λαός, βεβαίως, γνωρίζει και νιώθει στο πετσί του, καθημερινά και κακουργηματικά, αυτή τη «νομιμότητα» της οικονομικής σφαγής του και εξαθλίωσής του, καθώς και τη «νομιμότητα» του ροπάλου και των διώξεων, τη «νομιμότητα» της φυσικής και ψυχικής του εξόντωσης…

    Έτσι, αυτό που εξοργίζει, ακόμα περισσότερο, είναι η ΥΠΟΤΑΓΗ σ’ αυτή τη «νομιμότητα» της «αριστεράς» και...
    η αβυσσαλέα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της.

    Οι καθαρίστριες δέρνονται από τους κτηνάνθρωπους των ανδρεικέλων και τα «αριστερά» κόμματα, αντί να κτυπήσουν τις καμπάνες εξέγερσης και να κατεβούν αγωνιστικά και συγκρουσιακά στο πλευρό των θυμάτων, εμπορεύονται, όπως πάντα, το γεγονός, με διπλωματικές ανακοινώσεις κούφιων φράσεων.

    ΚΚΕ:
    «Η απόφαση του Αρείου Πάγου αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι ουσιαστικά το δίκιο του αγώνα των εργαζομένων δεν κρίνεται στα δικαστήρια, αλλά πρέπει να επιβληθεί με τη μαζική και οργανωμένη πάλη του λαού, για να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ και να εξασφαλιστεί το δικαίωμα στη μόνιμη και αξιοπρεπή δουλειά, για όλους τους ανέργους και απολυμένους».

    Ανακάλυψε, εκ νέου, την Αμερική για το Αστικό Δίκαιο και μάλιστα το «Δίκαιο» στο προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ…

    Αυτό, όμως, που εξοργίζει είναι η απαστράπτουσα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: Μιλάει για «αγώνα» και «πάλη» του λαού από τα Γραφεία Τύπου του Περισσού!!!

    Γιατί δεν κατεβάζει τις «οργανωμένες» δυνάμεις του ΕΚΕΙ που αγωνίζονται οι καθαρίστριες και δεν καλεί σε ΟΡΓΑΝΩΣΗ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ στο ΔΡΟΜΟ: Εκεί που κρίνεται το δίκιο του λαού;

    Αποδεχόμαστε ΠΡΑΚΤΙΚΑ τη «νομιμότητα» του ροπάλου και των σπασμένων κεφαλιών των θυμάτων, αλλά στα λόγια ωρυόμαστε …επαναστατικά!!!

    Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης στα λόγια, στην ΠΡΑΞΗ, όμως, γράφει …ανακοινώσεις!!!

    Τι άλλο, λοιπόν, περιμένουν τα «αριστερά» κόμματα για να κατεβούν στο δρόμο και να γκρεμίσουν την κυβέρνηση των ληστών και δημίων, καθώς και τη φασιστική «νομιμότητά» της;

    Η δική τους ειρηνοφιλία, δηλαδή η ΥΠΟΤΑΓΗ τους στο κατοχικό καθεστώς, είναι που μεγιστοποιεί τη θρασύδειλη κτηνωδία των ανδρεικέλων…

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ αυτή η «αριστερή» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προκλητική...ΜΑΝΔΡΟΥ

    Γιατί το Δημόσιο να πληρώνει ένα σκασμό λεφτά, για τις καθαρίστριες...

    Που να καταλάβει από την Ηρώδου Αττικού που μένει η πλούσια κυρία του ΣΚΑΙ (γνωστή κι από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ως κυρία "Φως, Νερό, Τηλέφωνο") τον πόνο μιας εργαζόμενης και μάλιστα καθαρίστριας, των 420 ευρώ!
    Είπε, το...
    απόγευμα στο δελτίο του ΣΚΑΙ: Γιατι το Δημοσιο να πληρώνει ενα σκασμό λεφτά ωστε να εχει μόνιμο υπάλληλο , την καθαρίστρια!

    Λίγο νωρίτερα, είχε πει το εξης καταπληκτικό (απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου Φ. Μιχόπουλου, "γιατί ο Άρειος Πάγος εβγαλε διαφορετική απόφαση από το Πρωτοδικείο"): Γι' αυτό υπαρχει ο Αρειος Πάγος, διαφορετικά θα είχαμε μόνο τα Πρωτοδικεία!
    Προκλητική...ΜΑΝΔΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ!

    «Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε αγωνιζόμενο της ΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο”. Η είδηση από ταο twitter κάνει το γύρο των ΜΜΕ.

    Όπως πληροφορούν εργαζόμενοι από το ραδιομέγαρο ο σεκιουριτάς πήγε, κατόπιν εντολής, να κατεβάσει τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα που έχει τοποθετηθει στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης, αλληλέγγυος.

    Ο γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασσιμάτης τον πλησίασε για να του πει να μην το κάνει και να γυρίσει πίσω. Τότε ο σεκιουριτάς...
    έβγαλε φαλτσέτα και τον μαχαίρωσε στο χέρι και την παλάμη. Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται γιατροί και δυνάμεις της ΔΕΛΤΑ.

    ΠΌΤΕ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΆ; ...ΜΌΝΟ ΜΕ ΌΠΛΑ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυνοβουλευτικός εκπρόσωπος...

    Κυνοβουλευτικός εκπρόσωπος εκατόν πενήντα τόσων κυνών δεν είναι εύκολο πράγμα!

    Πρέπει να διαθέτεις ειδικά προσόντα.

    Πρέπει να είσαι πλήρως αναίσθητος.

    Πρέπει να μπορείς να διαλύεις ένα ολόκληρο σύστημα Υγείας και να περηφανεύεσαι ότι άφησες το αποτύπωμά σου από την θέση που πέρασες.

    Πρέπει να μπορείς να καταδικάζεις ένα καρκινοπαθές κοριτσάκι 13 ετών ''εις θάνατον'', λόγω αδυναμίας της μητέρας του να προμηθευτεί τα κατάλληλα φάρμακα.

    Πρέπει να είσαι σε θέση να κορδώνεσαι για τις απολύσεις που κάνεις και τις ζωές που καταστρέφεις, και να δηλώνεις ο μνημονιακότερος των μνημονιακών.

    Πρέπει να είσαι εντελώς γελοίος και ημιπαράφρων.
    Πρέπει να έχεις την ικανότητα να γλύφεις ανερυθρίαστα αυτόν που επί χρόνια έβριζες σκαιότατα ως τον ''μεγαλύτερο καταγκιόζη της πολιτικής''.

    Πρέπει να μην έχεις το παραμικρό ''γνώθι σαυτόν'', την παραμικρή διάθεση αυτοκριτικής, την απόλυτη έλλειψη αυτογνωσίας.

    Πρέπει να σε καλούν όλα τα συστημικά κανάλια σαν τον απαραίτητο μαϊντανό-απολογητή της συγκυβέρνησης του αίσχους.

    Πρέπει να λασπολογείς αδιάκοπα και να ρίχνεις στα μούτρα κάθε εργαζόμενου και κάθε αντιμνημονιακού-σκεπτικιστή πολίτη, όλον τον οχετό της μαύρης σου ψυχής.

    Και για όλα αυτά πρέπει να επισύρεις την εκτίμηση του ανεπαρκέστερου πρωθυπουργού της μεταπολίτευσης, ώστε τρείς μέρες μετά την αποπομπή σου μετά βαϊων και κλάδων, να σε ξανακαλεί στα ''όπλα'', ως μάνα του λόχου-αγέλης που διαθέτει το δεύτερο μεν, αλλά κυβερνόν κόμμα,στο Κοινοβούλιο-κυνοβούλιο της ντροπής!

    Και πάλι, και ξανα-μανά συγχαρητήρια στον ''πρωθυπουργό'' για τις λαμπρές επιλογές του!

    Μας έσκισες και πάλι παλικαρίνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που είσαι, Πύρρο; Δέρνουν τις καθαρίστριες. Του Απόστολου Λυκεσά.

    Πριν λίγα χρόνια, ο φίλος Βαγγέλης Μίχος, είχε επιμείνει και μεσολαβήσει για να συναντήσω στο σπίτι της την Ασπασία Καρρά.

    Στάθηκα απέναντι σ’ αυτή την γυναίκα με ένα αίσθημα ντροπής για το μεγέθος της κτηνωδίας που είχε υποστεί στο κορμί της στα χρόνια της δικτατορίας παρόλο που τότε ήμουν πολύ μικρός για να με κατηγορήσω έστω για αδιαφορία.

    Ντρεπόμουν σαν να εκπροσωπούσα ένα μεταλλαγμένο είδος θηλαστικού τέρατος που απόκτησε αίφνης μέρος της συνείδησής του.

    Μου είναι αδύνατο, ακόμη, να φανταστώ έστω, ότι η γυναίκα που μου μιλούσε ή μου χαμογελούσε, που ξεχείλιζε ευγένεια και καλλιέργεια, είχε υποστεί ανείπωτα βασανιστήρια από άλλους εκπροσώπους του ανθρώπινου είδους.

    Οι ξεφτιλισμένοι μουστακαλήδες της τότε ΚΥΠ, την είχαν γυμνώσει πάνω σε μια σανίδα, της έκαναν ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα «για να μην αποκτήσει κουμμουνιστάκια» αλλά και στο ανάπηρο πόδι της, και την έδερναν συνεχώς για μέρες και νύχτες στα υπόγεια του Γ Σώματος Στρατού.

    Άλλο να μιλάς θεωρητικά για βασανιστήρια, άλλο να ακούς ιστορίες από τρίτους, άλλο να διαβάζεις βιβλία.

    Αν έχεις απέναντι το κακοπαθημένο σώμα ότι κι αν έχεις σκεφτεί πάει στην άκρη. Είχα πει μέσα μου, πιότερο παρηγορητικά, ότι στη χώρα τούτη κάτι θα είχε απομείνει ως νόημα από τα βάσανα της Ασπασίας, που θα έκανε ανθρωπινότερους όσους κατέχουν οποιαδήποτε εξουσία πάνω στις ζωές και τα σώματα άλλων ανθρώπων.

    Διαψεύστηκα. Το χέρι του Καραμήτσου και των άλλων που βασάνισαν την Ασπασία βγαίνει κάθε μέρα, εννέα μήνες τώρα, πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ και δέρνει χωρίς κανένα ηθικό φραγμό τις καθαρίστριες έξω από το υπουργείο οικονομικών.

    Βγαίνει το χέρι του Καραμήτσου και χτυπά με κάθε τρόπο και με τέτοια λύσσα που η φαντασία καταργείται. Αδύνατο να το φανταστείς διότι το βλέπεις.

    Είναι το ίδιο χέρι του Καραμήτσου που χτυπάει, όχι πια στο υπόγειο, παρά στο φως της μέρας.....Ξεδιάντροπα, μπαμπέσικα, με ασυγκράτητη κτηνωδία ενώπιον κοινού, πρωθυπουργού, υπουργών, βουλευτών, γραμματέων, δικαστών και εισαγγελέων.

    Κανένας, στοιχειωδώς υγιής πνευματικά άνθρωπος, δεν τολμά φυσικά να φανταστεί τι θα έκανε αυτό το χέρι αν του παραχωρούσαν πάλι κανένα υπόγειο για να συνετίζει τους απείθαρχους.

    Το χέρι και η άφραγη συνείδηση του Καραμήτσου είναι εδώ. Δέρνει με κάθε τρόπο.

    Όσες και όσοι δεν γεύονται το χέρι του Καραμήτσου στο δρόμο απολαμβάνουν το χάιδεμα της λογικής στη φαιά τους ουσία ενόσω τρώνε ποπ κορν στον καναπέ. Η Ιωάννα Μάνδρου ανέλαβε χθες τις απαραίτητες εξηγήσεις: «Γιατί να πληρώνει το δημόσιο ένα σκασμό λεφτά ώστε να έχει μόνιμο υπάλληλο την καθαρίστρια;». Αυτό είπε.

    Εννοώντας άραγε ότι αυτή πληρώνει λίγα την δική της καθαρίστρια και την αντικαθιστά από βδομάδα σε βδομάδα; Ή ότι η δική της καθαρίστρια δεν διαμρτύρεται κάθε μέρα κάτω από το σπίτι ή το γραφείο της;

    Όσο για το «έναν σκασμό λεφτά» δεν έχει πληροφορηθεί μάλλον η κα Μάνδρου ότι δεκαπέντε έλληνες κέρδισαν 3.5 δις τα τελευταία δύο χρόνια. Ότι αυτοί που είχαν χαρτοφυλάκια ύψους 1.78 δις τώρα απολαμβάνουν 5.26 δις. Αυτά είναι πράγματι ένας σκασμός λεφτά. Οπότε, σκάνε μεν, αλλά μόνο από υγεία οι: Κουτσολιούτσος, Κανελόπουλος, Καρέλιας, Βακάκης, Βασιλάκης, Περιστέρης, Κόκκαλης, Σαράντης, Γεράρδος, Λάτσης Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Μυτιληναίος. Είναι ένας σκασμός λεφτά τα 2,3 δις που κέρδισε η Ντόυτσε Τέλεκομ σε μια πτωχευμένη χώρα. Η φράση, λοιπόν, ανακαλεί μόνο τον ποιητή Τάσο Λειβαδίτη «σκασμός λοιπόν, μιλάει ο υπουργός».

    Ωστόσο αυτή είναι μια συζήτηση σε ιστορική εξέλιξη. Το ανθρώπινο κτήνος βγήκε στους δρόμους, δέρνει γυναίκες και μας βγάζει τη γλώσσα. Προέχει κάποιος να σταματήσει το χέρι του Καραμήτσου που δέρνει τις καθαρίστριες. Ένας καρατέκα του σελιλόιντ, ένας μποξέρ βαρέων σαρώθρων, ένας αρσιβαρίστρας των αμαρτιών του κόσμου, μήπως;

    Που είσαι, Πύρρο; Δέρνουν τις καθαρίστριες....

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ..ΏΡΑ ΝΑ ΡΊΞΟΥΜΕ ΦΌΛΑ ΣΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΈΝΑ ΣΚΥΛΙΆ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΈΨΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΆΦΤΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα του Αδώνιδος τω Άδωνι

    Mέγας μεταρρυθμιστής και άξιος υπουργός ο Άδωνις, αν πιστέψουμε βέβαια τον καθ' ύλην αρμόδιο πρωθυπουργό του. Ο οποίος τον ξήλωσε από το υπουργείο Υγείας, αναλύθηκε όμως σε ύμνους για τον ξηλωμένο μετά το ξήλωμα.

    Με αποτέλεσμα να αναρωτιέται ο δεξιός νοικοκύρης: Βρε παιδιά, αφού ήταν τόσο καλός υπουργός ο Άδωνις, γιατί σ' αυτόν μεν ο Σαμαράς έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, στον Βορίδη δε το υπουργικό φράκο;

    Άγνωσται αι βουλαί του Μαξίμου, θα πείτε. Αλλά γνωστό το κέρδος της Βουλής των Ελλήνων από τον διορισμό του Αδώνιδος ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Διότι ο Άδωνις έχει δώσει από καιρό διαπιστευτήρια μαχητικότητας και ρητορικής δεινότητας. Ου μην και διαπιστευτήρια του ήθους που είναι απαραίτητο για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Μόνο...ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής τον ξεπερνάει στο δύσκολο και υπονομευμένο αυτό πεδίο.

    Ποιος αποκάλεσε τον Σαμαρά τον αχρηστότερο υπουργό από τη μεταπολίτευση; Ο Άδωνις.

    Ποιος αποκαλούσε τρελούς εκείνους που πρόβλεπαν ότι θα πάει στη Ν.Δ.; Ο Άδωνις.

    Ποιος στόλισε με ουκ ολίγα επίθετα τους νυν συναγωνιστές του της Ν.Δ.; Ο Άδωνις.

    Ποιος διέταξε τον σκηνοθέτη να μην τον δείχνει στο ίδιο πλάνο με τον τότε γελοίο και νυν άκρως σοβαρό υπουργό Εσωτερικών; Ο Άδωνις. Και ποιος μόλις ακούει ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει φαιόχρωμα ρητορικά πυρά; Ο Άδωνις, φυσικά!

    Αν λοιπόν υπάρχουν ερωτηματικά για την κλοτσιά από το υπουργείο, για την κλοτσιά προς την κορυφή της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. δεν υπάρχει κανένα. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή.

    Αφού ο Σαμαράς θεωρεί τη Βουλή καφενείο, την ανοίγει και την κλείνει σαν καφενείο, την απαξιώνει με διαδικασίες καφενείου, ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επιπέδου καφενείου είναι ό,τι πρέπει.

    Ως εκ τούτου, άξιος. Να τους δώσει όλους να καταλάβουν τι εστί μαχητικότητα μετά υλακών και υλακές μετά μαχητικότητας.

    Να δώσει στη Βουλή τον αέρα που λείπει με την απουσία των ναζί.

    Να αναβαθμίσει γενικώς τον κοινοβουλευτικό αγώνα μιας Δεξιάς η οποία τρέχει ολοταχώς προς τα πίσω με τον Σαμαρά στο τιμόνι.

    Κι αν, ο μη γένοιτο -άνθρωποι είμαστε-, του ξεφύγει καμιά κουβέντα για το Ολοκαύτωμα και διαμαρτυρηθούν τίποτε Εβραίοι, να τους παραπέμψει στο σχετικό βιβλίο του πατρός Πλεύρη. Για να μάθουν Ιστορία...

    Καρτερός Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΌΖΟΙ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΎΝΟΥΝ ΧΡΉΜΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΝ Ο.Π.Α.Π...ΡΕ ΤΡΌΙΚΑ ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΚΑΝΕΙΣ;; ΡΕΕΕΕΕ ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΌΖΟΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΣΑΣ...Ο ΑΥΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΈΜΑΘΕ ΑΚΌΜΑ!!!

    parapolitika.gr

    Οι ελληνικές Αρχές έχουν αρκετές φορές στο παρελθόν δεσµευθεί απέναντι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λύσουν οριστικά το πρόβληµα µε τα ονοµαστικά δελτία, αλλά µε τεράστια έκπληξη διαβάσαµε σε συνέντευξη του προέδρου της ΕΕΕΠ, Ευγένιου Γιαννακόπουλου, ότι η λύση που θα προωθήσει είναι διαφορετική! Λέει ότι θα θέσει σε εφαρµογή ένα «σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστηµα», µέσω του οποίου τα δελτία που κερδίζουν θα αποκτούν µοναδική ηλεκτρονική ταυτότητα, που θα καθιστά αδύνατη τη διακίνησή τους!

    Ο Ευγένιος Γιαννακόπουλος κλείνει το µάτι στους εγκληµατίες και τους φοροφυγάδες ενηµερώνοντάς τους ότι σύντοµα τα κερδισµένα δελτία θα διακινούνται µόνον πριν από την πληρωµή τους.

    Οταν, όµως, πληρωθούν θα έχουν και πρόσθετη διασφάλιση ότι «τους ανήκουν». Εποµένως, για να µη διακινδυνεύσουν τα υπερκέρδη του ΟΠΑΠ και µε την αρωγή της Επιτροπής Παιγνίων, το ξέπλυµα «βρώµικου» χρήµατος θα γίνεται πλέον µε πιστοποίηση! Επειδή διαχρονικά οι κυβερνήσεις αδιαφορούσαν µπροστά στην καραµπινάτη νοµιµοποίηση «µαύρου» χρήµατος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία η τρόικα. Να τραβήξει τ’ αυτάκια των Τσέχων, οι οποίοι έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν.

    Και επειδή ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαµαράς, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την καταπολέµηση του «µαύρου» χρήµατος, νοµίζω ότι οφείλει να δώσει µια εντολή στον διευθυντή του γραφείου του, Κώστα Μπούρα, που γνωρίζει πολύ καλά τα θέµατα του ΟΠΑΠ, προκειµένου να υπάρξει µια νοµοθετική ρύθµιση που θα βάλει λουκέτο στο πιο σύγχρονο πλυντήριο «βρώµικου» χρήµατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπούτζουκας Τηλέμαχος17 Ιουν 2014, 4:49:00 μ.μ.

    Μπράβο στον ΠΑΠΑ και άνθρωπο..

    Ο 44χρονος γραμματέας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, αρχιμανδρίτης Βασίλειος Βαρβέλης, συντάραξε το ελληνικό Διαδίκτυο με ένα κείμενό του για τις καθαρίστριες.

    Κάτι παραπάνω ξέρει άλλωστε, αφού -όπως αναφέρει- «η μάνα μου καθαρίστρια, εγώ παιδί κι ανίψι καθαριστριών».

    Σίγουρα δεν είναι ο ιερωμένος που έχουμε συνηθίσει: μιλάει μια γλώσσα απλή και καθημερινή, έχει ταξική συνείδηση κι είναι ορκισμένος αντιφασίστας.

    Αν δεν γνωρίζεις τον αρχιμανδρίτη Βασίλειο Βαρβέλη, νομίζεις ότι πρόκειται μάλλον για ευφάνταστο τρολ.

    Ευτυχώς για όλους μας, ο 44χρονος γραμματέας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας είναι υπαρκτό πρόσωπο. Από την Παρασκευή, ένα ποστάρισμά του για τις καθαρίστριες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

    Η παρέμβαση

    «Η μάνα μου καθαρίστρια, εγώ παιδί κι ανίψι καθαριστριών. Ελαμπαν τα σπίτια που δούλευε 6 μέρες την εβδομάδα και την έβδομη, την Κυριακή, (στην “αργία” της), να καθαρίσει και το δικό μας το σπίτι κι εμάς, να μαγειρέψει ένα πιάτο ζεστό φαγητό, να πλύνει, να απλώσει, να σιδερώσει, να μας αγκαλιάσει και να ξεκουραστεί. Αυτή η μάνα μου!

    Αυτές οι Περιστεριώτισσες, οι μανάδες των φίλων μας, που ξεκινούσαν χαράματα νηστικιές, αφήνοντας τα παιδιά στους δρόμους, για να φτάσουν στην Εκάλη, στη Φιλοθέη, στο Ψυχικό, με κρύο, με βροχή, με χιόνι, με ζέστη και να γίνουν “παραδουλεύτρες”, όπως τις έλεγαν οι “Κυρίες”, για να μας μεγαλώσουν, με το μεροκάματό τους, να μας μορφώσουν, να γίνουμε άνθρωποι. Και οι περισσότεροι γίναμε!

    Κι όταν επέστρεφε η μάνα απ΄ τη δουλεία, έχοντας μέσα στην τσάντα της τη βρεγμένη της ρόμπα που φορούσε όταν σφουγγάριζε με τα γόνατα τα πατώματα, μικρός εγώ, πολύ μικρός, τη ρώταγα με αγωνία:

    - Μαμά, τι μου έφερες;

    - “Κούραση, παιδί μου”, η απάντησή της. “Κούραση”.

    Μεγαλώσαμε με τα ρούχα που έδιναν οι “Κυρίες” στη μάνα μας για ψυχικό. Δικό μας ρούχο δεν είχαμε. Αποφόρια. Μ’ αυτά ντυνόμασταν. Μανάδες ηρωίδες!

    Σ’ αυτές τις μανάδες σήκωσε το χέρι του ο Φασισμός. Αυτές τις μανάδες χτύπησαν οι “μπράβοι” των 500 ευρώ. Αντί να φιλήσουν το χέρι τους, τις έστειλαν στα νοσοκομεία.

    Αυτοί που σκότωσαν τον “αδελφό” μας και το “παιδί” μας, τον Γρηγορόπουλο,

    αυτοί που προσφέρουν ασυλία στους ναζιστές, σάρκα από τη σάρκα τους,

    αυτοί που πουλάνε πρέζα στις πιάτσες, για να μην ξυπνήσει ποτέ ο λαός,

    αυτοί που εκδίδουν πόρνες, για να μαζεύουν τα ποσοστά,

    αυτοί που φέρονται απάνθρωπα στους μετανάστες,

    αυτοί που εκβιάζουν καταστηματάρχες,

    αυτοί που πάντα υπηρετούν την εκάστοτε εξουσία πιστά. Οι ταγματαλήτες στην κατοχή, οι ασφαλίτες στη χούντα, για να λάβουν ως ανταπόδοση το “μέρισμά τους” τόλμησαν και σήκωσαν το βέβηλο χέρι τους, στις μανάδες μας.

    Σ’ όλα αυτά τα ανθρωπάρια, με τους γυμνασμένους μυς και το ελάχιστο μυαλό, που με τη στάση και τη συμπεριφορά τους έφτυσαν τις ίδιες τις μανάδες τους, γυρίζω την πλάτη.

    Σκληραίνω την καρδιά μου.
    Δεν τους ευλογώ πια. Δεν μου βγαίνει.
    Δεν έχω ευχή για αυτούς.

    Ολοι αυτοί, θα με βρουν μπροστά τους, στον αγώνα.
    Φωνάζω δυνατά: Ξυπνήστε όλοι, ξύπνα επιτέλους, λαέ του Θεού, πριν να είναι αργά»…

    Ντίνας Δασκαλοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μας έλεγε περί υψώσεως της σημαίας στα Ίμια, εμένα μου έμοιαζε με κακοκαιρία στις Φλέβες !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση