GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στα αποδυτήρια του Καμερούν

Το χάος που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του Καμερούν εκδηλώθηκε πριν από λίγες ημέρες και στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη δι...



Το χάος που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του Καμερούν εκδηλώθηκε πριν από λίγες ημέρες και στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κροατία, όταν ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε Μουκαντζό και Ασού-Εκοτό να πιάνονται στα χέρια.
Όπως, όμως, αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα L' Equipe, ο καβγάς, ο οποίος ξεκίνησε λόγω του εκνευρισμού του Ασού-Εκοτό από τις λάθος πάσες του συμπαίχτη του, συνεχίστηκε και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση στα αποδυτήρια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο συμπαίκτες συνέχισαν να ανταλλάσουν «γαλλικά» καθ' οδόν για τα αποδυτήρια, ενώ έφτασαν στο σημείο να πετάξουν μέχρι και μπουκάλια ο ένας στον άλλο.
Αν δεν υπήρχαν, δε, καταλήγει η εφημερίδα, ο Αμπουμπακάρ, αλλά κυρίως η κλήση του Ασού-Εκοτό να περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ, τότε ακόμα θα πλακώνονταν οι δύο συμπαίχτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση