GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκαίνια Αυστροελληνικής Καπναποθήκης Κιλκίς

"Από τον Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 στις 19:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια ενός πο...



"Από τον Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 στις 19:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια ενός πολύ σημαντικού ιστορικού κτιρίου της πόλης του Κιλκίς, αυτό της αναπαλαιωμένης Αυστροελληνικής Καπναποθήκης, στην οδό Ν. Παναγιώτου 50." αναφέρεται στην ανακοίνωση και συνεχίζει:
"Στο πλαίσιο των εγκαινίων, θα λάβει χώρα η έκθεση με τίτλο "Η ιστορία του καπνού στο Κιλκίς", η οποία θα περιλαμβάνει πολλά και παλαιά καπνικά αντικείμενα από την ιδιωτική συλλογή του Κιλκισιώτη καλλιτέχνη Χάρη Ισχνόπουλου, καθώς και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες κατασκευές του. Διάρκεια έκθεσης: 17 έως 22 Ιουνίου 2014. Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 11 με 1 το πρωί και 6 με 9 το απόγευμα.
Στον χώρο επίσης, την ημέρα των εγκαινίων, θα πραγματοποιηθούν διάφορα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΙΡΙΔΑ”. Ειδικότερα, στο προαύλιο της Καπναποθήκης η ομάδα κρουστών “Άιντος” του Συλλόγου θα δώσει το δικό της στίγμα με ελληνικά παραδοσιακά, αγαπημένα τραγούδια, ενώ στον 2ο όροφο του κτιρίου θα φιλοξενηθούν εικαστικές εκθέσεις από τα τμήματα παιδικής ζωγραφικής, φωτογραφίας, κοσμήματος και κεραμικής του Συλλόγου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση