GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεύτερη παγκοσμίως η Ελλάδα στη μείωση τιμών ακινήτων

Τη δεύτερη μεγαλύτερη μείωση τιμών ακινήτων παγκοσμίως εμφάνισε η Ελλάδα κατά το 4ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοπ...


Τη δεύτερη μεγαλύτερη μείωση τιμών ακινήτων παγκοσμίως εμφάνισε η Ελλάδα κατά το 4ο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποίησε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Πρώτη στη σχετική κατάταξη μείωσης τιμών βρίσκεται η Ινδία, η οποία κατέγραψε πτώση -9,1% και ακολουθεί η Ελλάδα με -7,02%, η Ιταλία με -6,54%, η Κύπρος με -6,48% ενώ την πρώτη πεντάδα ολοκληρώνει η Κροατία με -6,35%.
Αντίθετα, οι Φιλιππίνες (10,56%), το Χονγκ Κoνγκ (10,25%) η Νέα Ζηλανδία (9,1%), η Κίνα (9,1%) και η Κολομβία (8,1%), απαρτίζουν τις πέντε χώρες που κατέγραψαν την υψηλότερη άνοδο τιμής κατά το ίδιο διάστημα πέρυσι.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι τιμές κατοικιών σε σχέση με το συνολικό κόστος της ενοικίασης στην Ελλάδα αποκλίνουν κατά 16,3% σε σχέση με τον ιστορικό μέσο όρο.
Η έρευνα που εκπόνησε το ΔΝΤ βασίζεται σε στοιχεία του ΟΟΣΑ, του Global Property Guide, του μελετητικού Οίκου Haver Analytics και υπολογισμούς του ιδίου του διεθνούς οργανισμού και έχει ως στόχο την δημιουργία ενός Παρατηρητηρίου Τιμών με στόχο την αποφυγή μελλοντικών φαινομένων υπερτίμησης στις αγορές ακινήτων παγκοσμίως.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος12 Ιουν 2014, 2:56:00 μ.μ.

    Μπράβο !!! αυτές είναι αλλαγές...

    Ωραία πάμε θα γίνουν η πρώτη ΝΑΖΙΣΤΙΚΉ κυβέρνηση της Ευρώπης...

    Ο Λομβερος υπουργός {η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα Λαϊκό}

    Η ΕΠΕΝ στο υπουργείο υγείας με τον Βορίδη .. οποίος πηγαίνει ασθενής για ακτινογραφίες δεν της θα χρειάζονται αν καίνε κατευθείαν στους ΦΟΥΡΝΟΥΣ ... ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    Ο Γεωργιάδης Ο Κομμουνιστικό ΦΑΓΟΣ ,,, Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΌΛΩΝ ΤΟΝ Β@@Ο--ΚΑΝΑΛΙΩΝ-- που την αύξησε την συμμετοχή στα φάρμακα στους σφαλισμένους ΓΙΑΤΊ είμαστε χαμηλά στην Ευρώπη και μας αραδιάζει χώρες σαν την ΔΑΝΙΑ--ΣΟΥΗΔΙΑ--ΑΓΓΛΙΑ--ΓΕΡΜΑΝΙΑ--ΕΛΒΕΤΙΑ ..άλλα δεν λέει ο {{ΚΥΡΙΟΣ}} ότι εκεί ο μισθός ΕΊΝΑΙ 2.500--3.000 ΕΥΡΩ και η σύνταξη άνω τον 1.500 ευρώ.... ..

    ξέρετε κάτι το ΜΉΝΥΜΑ θα το ακούσετε από τα μπαλκόνια και της αυλές των σπιτιών μας ΌΤΑΝ θα έλθετε να μας πάρετε ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ από την υπέρ φορολογία ΤΌΤΕ ΜΌΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ..

    ΚΑΙ δεν θα είναι από ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΔΕΛΦΆΚΙΑ ΣΑΣ ... ΤΑ ΣΎΓΧΡΟΝΑ ES ES ΕΊΣΤΕ ΕΣΕΙΣ .. ΞΈΡΕΤΕ ΤΑ ΕS ES όλοι οι ΛΑΟΊ της Ευρώπης τα πολέμησαν....ΑΝΤΏΝΗ ΠΡΟΧΩΡΆ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΤΕ ΌΛΑ ...ΞΈΡΕΤΕ ΟΙ ΓΕΡΟΊ ΑΠΟΒΙΏΝΟΥΝ ΚΆΘΕ ΉΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΣΕ ΛΊΓΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ ΨΗΦΟΦΌΡΟ ....
    ΜΑΚΡΟ-ΨΥΦΟΦΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΛΈΓΕΤΕ ....

    ΠΛΆΚΑ ΜΑΣ ΚΆΝΕΤΕ!!!! ΠΑΊΡΝΕΤΑΙ ΌΛΟΙ 15.000 ευρώ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΈΞΟΔΑ ΤΟΝ ΜΗΝΆ ΚΑΙ ΛΈΤΕ ΓΙΑ ΘΥΣΙΕΣ .....ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΌ ΚΡΑΙΠΕ ΚΑΙ ΒΆΛΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΉ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΟΥΜΕ {ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΆ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ} ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση