GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δύο υποψήφιοι «τσάροι»

Ο κατάλογος με τα ονόματα του νέου υπουργικού συμβουλίου είναι ακόμα ανοιχτός καθώς υπάρχουν πολλές «καραμπόλες». Σε ανοιχτή γραμμή ...


Ο κατάλογος με τα ονόματα του νέου υπουργικού συμβουλίου είναι ακόμα ανοιχτός καθώς υπάρχουν πολλές «καραμπόλες». Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται τα επιτελεία των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης προκειμένου να καταλήξουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Για την «ηλεκτρική» καρέκλα του υπουργού Οικονομικών δύο είναι αυτή την στιγμή τα φαβορί. Ο Ν. Δένδιας και ο Χρ. Σταικούρας με τον τελευταίο να έχει περισσότερες πιθανότητες καθώς γνωρίζει ως αναπληρωτής τα θέματα, είναι ένας από τα κυβερνητικά στελέχη που εμπιστεύεται ο πρωθυπουργός και επίσης δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα με το ΠΑΣΟΚ.
Ο Γ. Στουρνάρας αποχωρεί μετά από δύο χρόνια από την Νίκης και πηγαίνει μερικά μέτρα πιο κάτω και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου για να αναλάβει την διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος.
Ο Α. Λοβέρδος μπαίνει στην κυβέρνηση και όπως όλα δείχνουν αναλαμβάνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από το οποίο απομακρύνεται ο Αθ. Τσαυτάρης. Θέση στο κυβερνητικό σχήμα σε θέση υφυπουργού αναμένεται να πάρει και η Νίκη Τζαβέλα.
Το δίδυμο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο. Δ. Αβραμόπουλος και Φ. Γεννηματά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ποιο πιθανό είναι ότι θα παραμείνει στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αν και ακούγεται η μετακίνηση του στο υπουργείο Ανάπτυξης ή Προστασίας του Πολίτη.
Επίσης δύσκολo θεωρείται να είναι μαζί στην κυβέρνηση Α. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ έχει περισσότερες πιθανότητες να μπει στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραμένει αμετακίνητος στο υπουργείο Υποδομών, όπως και η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Τουρισμού.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση