GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε με ποιους Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν τρελαθεί οι Βραζιλιάνες και τα πικάντικα σχόλια που κάνουν γι' αυτούς

Πρόσφατα μεγάλο περιοδικό της Αγγλίας είχε συμπεριλάβει τον Κώστα Κατσουράνη μέσα στους πιο ωραίους ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ...



Πρόσφατα μεγάλο περιοδικό της Αγγλίας είχε συμπεριλάβει τον Κώστα Κατσουράνη μέσα στους πιο ωραίους ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ. Τώρα για άλλη μια φορά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «globoesporte.globo.com», οι Έλληνες διεθνείς είναι η μετενσάρκωση των Ελλήνων Θεών στο μυαλό των Βραζιλιάνων.
Σε δημοσκόπηση που διεξήχθη στο Αρακαζού όπου ήταν και η βάση της εθνικής μας ομάδας, δύο άλλοι διεθνείς μας, ο Ορέστης Καρνέζης και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, πήραν τα σκήπτρα και θεωρούνται όμορφοι και ιδιαίτερα ελκυστικοί.

Μια δημοσιογράφος δήλωσε:
«Ορέστης Καρνέζης. Απλά τον είδα και η λίμπιντό μου εκτοξεύθηκε. Τον διεθνή τερματοφύλακα επέλεξε και μια διατροφολόγος που για να αποφύγει τη συζυγική γκρίνια δήλωσε ότι μοιάζει με τον άντρα της».
Ανάμεσα στις επιλογές βρίσκεται επίσης ο «γοητευτικός» Σαμαράς και ο «έμπειρος» Κατσουράνης.

Τα πιο κολακευτικά σχόλια πάντως συγκέντρωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:
«Είναι τόσο όμορφος, είναι ο Έλληνας θεός. Είναι ο πιο γλυκός. Είναι ο πιο φιλικός και παίζει και καλή μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση