GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστές οι οδοί Σταδίου και Πανεπιστημίου από το συλλαλητήριο των συνταξιούχων

Συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια περισσότεροι από 5.000 συνταξιούχοι που διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις τους, ενώ αυτή τη στ...

Συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια περισσότεροι από 5.000 συνταξιούχοι που διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις τους, ενώ αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή. Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Πανεπιστημίου, η οδός Σταδίου και η Βασιλίσσης Σοφίας καθώς ήδη οι πρώτοι συνταξιούχοι έχουν φτάσει έξω από τη Βουλή.
Το συλλαλητήριο γίνεται στο στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης που κήρυξαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, ΠΟΣ Δημοσίου Υπαλλήλων, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΟΤΑ και οι Πανελλήνιες Ενώσεις ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, ΝΑΤ.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό των συνταξιούχων βρίσκονται αρκετοί νέοι, που τους στηρίζουν στον αγώνα τους, ενώ όλοι μαζί φωνάζουν συνθήματα όπως το: «Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση