GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρωπαϊκή ομάδα ετοιμάζεται να πάρει τον Μπαλοτέλι και να κάνει το "μπαμ"

Δείτε ποια ομάδα έχει βάλει στόχο τον Ιταλό φορ και θέλει να τον κάνει δικό της... Το 2013 δίπλα στον "Μάριο Μπαλοτέλι&qu...



Δείτε ποια ομάδα έχει βάλει στόχο τον Ιταλό φορ και θέλει να τον κάνει δικό της...
Το 2013 δίπλα στον "Μάριο Μπαλοτέλι" η Μίλαν είχε βάλει την ετικέτα που έγραφε "δεν πωλείται". Η μέτρια όμως σεζόν που έκανε φέτος ο Ιταλός φορ έχουν αλλάξει τα δεδομένα και πολλά είναι τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που θέλουν τη διοίκηση των Μιλανέζων να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Με το αζημίωτο φυσικά... Κάπου εδώ έρχεται η Γαλατάσαραϊ να ρίξει "λάδι στη φωτιά", με την εφημερίδα "Fanatik" να υπογραμμίζει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης τα έχει βρει σε όλα με τον Μάριο Μπαλοτέλι με τον οποίο μάλιστα έχει υπογράψει και προσύμφωνο, και ότι το μόνο που απομένει είναι να δώσουν τη συγκαταθεσή τους οι "ροσονέρι".

Για να γίνει αυτό, η "Τσιμ Μπομ" θα προσπαθήσει να τη δελεάσει με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, με το ίδιο δημοσίευμα να κάνει λόγο για πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ (όσα ακριβώς έδωσε η Μίλαν στη Σίτι για να τον αποκτήσει 1,5 χρόνο πριν) συν μπόνους που ανέρχονται στα 7.000.000 ευρώ.

Στα ατού της Γαλατά είναι το γεγονός ότι κάθεται στον πάγκο της ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος είναι ουσιαστικά ο προπονητής που πίστεψε στον Μπαλοτέλι και τον πήρε μαζί του στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και το γεγονός ότι ο "Super Mario" είναι χολωμένος από την αυστηρή κριτική που του γίνεται από μερίδα ιταλικών ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση