GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις (τελικώς) νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δ...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δήλωση του.
Η θέση αυτή είχε προταθεί στον κ.Γεωργιάδη, όταν του ανακοινώθηκε η αποχώρηση του από το υπουργείο Υγείας (το οποίο ανέλαβε ο προηγούμενος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός Μάκης Βορίδης), ωστόσο είχε αρχικά αρνηθεί. Ο πρωθυπουργός ωστόσο επέμενε, καθώς άλλωστε από τη νέα του θέση ο κ.Γεωργιάδης θα παραμείνει στο στενό κύκλο των συνεργατών του κ.Σαμαρά.
Εκκρεμεί η πλήρωση της έτερης θέσης κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, καθώς η Σοφία Βουλτεψη ανέλαβε κυβερνητική εκπρόσωπος, είναι σαφές όμως πως ο κ.Γεωργιάδης όπως και ο κ,Βορίδης το προηγούμενο διάστημα θα σηκώσει το κύριο βάρος της αντιπαράθεσης με το ΣΥΡΙΖΑ στο Κοινοβούλιο.
Ήδη έχουν διακοπεί οι εργασίες της ολομέλειας, τα θερινά τμήματα ωστόσο προβλέπονται "καυτά" καθώς σε αυτά θα περάσουν προαπαιτούμενα όπως η μικρή ΔΕΗ και η μείωση των περιθωρίων κέρδους των φαρμακείων, αλλά και δεσμεύσεις έναντι της τρόικας όπως το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό και τις παραλίες.

4 σχόλια

  1. Καλώς τον κοινοβουλευτικό αρχιμαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος12 Ιουν 2014, 2:46:00 μ.μ.

    Μπράβο !!! αυτές είναι αλλαγές...

    Ωραία πάμε θα γίνουν η πρώτη ΝΑΖΙΣΤΙΚΉ κυβέρνηση της Ευρώπης...

    Ο Λομβερος υπουργός {η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα Λαϊκό}

    Η ΕΠΕΝ στο υπουργείο υγείας με τον Βορίδη .. οποίος πηγαίνει ασθενής για ακτινογραφίες δεν της θα χρειάζονται αν καίνε κατευθείαν στους ΦΟΥΡΝΟΥΣ ... ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    Ο Γεωργιάδης Ο Κομμουνιστικό ΦΑΓΟΣ ,,, Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΌΛΩΝ ΤΟΝ Β@@Ο--ΚΑΝΑΛΙΩΝ-- που την αύξησε την συμμετοχή στα φάρμακα στους σφαλισμένους ΓΙΑΤΊ είμαστε χαμηλά στην Ευρώπη και μας αραδιάζει χώρες σαν την ΔΑΝΙΑ--ΣΟΥΗΔΙΑ--ΑΓΓΛΙΑ--ΓΕΡΜΑΝΙΑ--ΕΛΒΕΤΙΑ ..άλλα δεν λέει ο {{ΚΥΡΙΟΣ}} ότι εκεί ο μισθός ΕΊΝΑΙ 2.500--3.000 ΕΥΡΩ και η σύνταξη άνω τον 1.500 ευρώ.... ..

    ξέρετε κάτι MONO το ΜΉΝΥΜΑ θα το ακούσετε από τα μπαλκόνια και της αυλές των σπιτιών μας ΌΤΑΝ θα έλθετε να μας πάρετε ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ από την υπέρ φορολογία ΤΌΤΕ ΜΌΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ..

    ΚΑΙ δεν θα είναι από ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΔΕΛΦΆΚΙΑ ΣΑΣ ... ΤΑ ΣΎΓΧΡΟΝΑ ES ES ΕΊΣΤΕ ΕΣΕΙΣ .. ΞΈΡΕΤΕ ΤΑ ΕS ES όλοι οι ΛΑΟΊ της Ευρώπης τα πολέμησαν....ΑΝΤΏΝΗ ΠΡΟΧΩΡΆ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΤΕ ΌΛΑ ...ΞΈΡΕΤΕ ΟΙ ΓΕΡΟΊ ΑΠΟΒΙΏΝΟΥΝ ΚΆΘΕ ΉΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΣΕ ΛΊΓΟ ΧΡΟΝΙΆ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ ΨΗΦΟΦΌΡΟ ....ΜΑΚΡΟΨΥΦΟΡΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΛΈΓΕΤΕ ....

    ΠΛΆΚΑ ΜΑΣ ΚΆΝΕΤΕ!!!! ΜΕ 15.000 ευρώ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΈΞΟΔΑ ΤΟΝ ΜΗΝΆ .....ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΌ ΚΡΑΙΠΕ ΚΑΙ ΒΆΛΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΉ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΟΥΜΕ {ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΆ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ} ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΗΝΝΝΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΝ

    ΜΟΝΟΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΑ ΛΈΕΙΝ ΜΕ ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ....ΧΑ ΧΑ..ΓΑΜΗΣΤΕΝ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣΣΣ...ΟΛΕ...

    ΑΔΩΝΗΝΝΝΝΝΝ ΠΡΩΧΟΡΑΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΠΡΟΤΟΨΑΛΤΕΝ--Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ--Ο ΑΥΤΙΑΣ--Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ-- Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΝ--Ο ΑΝΤ1 ΤΟ ΜΕΚΑ ΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ---ΟΛΟΙΝΝΝΝΝ ΑΑΑΑΟ ΚΩΝΣΤΑΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με εντολή Σαμαρά θα πέσουν και οι τιμές στα νησιά..

    ΟΧΙ ΡΕ..ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΧΟΥΜΕ;;;2.000 ΤΟ ΜΟΝΌΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝ..ΤΩΡΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕΝ ΒΟΛΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕΝΝΝΝ ΧΑ ΧΑ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΆ ΕΕΕΕΕ//// Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση