GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μειωμένη η απασχόληση στο λιανεμπόριο

Μείωση 1,2% σημείωσε ο γενικός δείκτης απασχολούμενων ατόμων στο λιανικό εμπόριο της χώρας, το α΄ τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση µε τον ...


Μείωση 1,2% σημείωσε ο γενικός δείκτης απασχολούμενων ατόμων στο λιανικό εμπόριο της χώρας, το α΄ τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του α΄ τριμήνου 2013, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Ειδικότερα, ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών διατροφής παρουσίασε μείωση 1,2%, ενώ ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών εκτός διατροφής και καυσίμων παρουσίασε μείωση 1,1%.
Ο γενικός δείκτης, το α΄ τρίμηνο 2014 σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του δ΄ τριμήνου 2013, παρουσίασε μείωση 0,3%.
Ειδικότερα, ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών διατροφής παρουσίασε αύξηση 0,1%, ενώ ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών εκτός διατροφής και καυσίμων παρουσίασε μείωση 0,7%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση