GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γλέντησαν και χόρεψαν μέχρι τα ξημερώματα στο χωριό Δάρα για τη Γιορτή του Τσοπάνη

Το Τοπικό Συμβούλιο Δάρα και οι κτηνοτρόφοι του χωριού οργάνωσαν το Σάββατο τη γιορτή του Τσοπάνη 2014, στην πλατεία του Δάρα μ...



Το Τοπικό Συμβούλιο Δάρα και οι κτηνοτρόφοι του χωριού οργάνωσαν το Σάββατο τη γιορτή του Τσοπάνη 2014, στην πλατεία του Δάρα με εκλεκτά φαγητά, παραδοσιακή μουσική και πολύ κέφι! Το kalimera-arkadia.gr ήταν εκεί!

Η πλατεία του χωριού ήταν γεμάτη από κόσμο και σε αυτό βοήθησε και ο καλός καιρός που επικράτησε το Σαββατόβραδο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε λαχειοφόρος αγορά. Ενώ τα φαγητά ήταν δωρεάν.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δάρα Μιλτιάδης Παπακώστας είπε στη σύντομη τοποθέτηση του: «Σας καλωσορίζω και φέτος στην καθιερωμένη πια Γιορτή του Τσοπάνη στο Δάρα.
Μια γιορτή που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάμε όλοι αποφασίσαμε και φέτος να την πραγματοποιήσουμε θέλοντας να δώσουμε το μήνυμα ότι αντιστεκόμαστε αλλά και αγωνιζόμαστε να ξεπεράσουμε την πραγματικότητα που ζούμε, μέσα από τον πρωτογενή τομέα που υπηρετούμε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι μας, αλλά είμαστε όλοι μαζί γι αυτό σας ευχαριστώ για την παρουσία σας.
Καλωσορίζοντας και τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη να τονίσω ότι, δε φτάνει όμως η δική μας προσπάθεια, αλλά εδώ ζητάμε και την έμπρακτη βοήθεια της πολιτείας όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές.
Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, μεταφέρω τις ευχές του και καλωσορίζω τους νέους δημοτικούς συμβούλους που παραβρίσκονται.
Σε ότι με αφορά θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους του Δαραίους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και με επανεξέλεξαν στη θέση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας.
Προσβλέπω στην άριστη συνεργασία με τις αρχές της περιοχής μας, ώστε να δικαιωθούν οι προσδοκίες μας για ένα καλύτερο μέλλον και την ανάπτυξη του χωριού αλλά και τη στήριξη των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι που προσφέρουν αυτή τη γιορτή. Τους ευχαριστώ όλους, για τις προσφορές που έκαναν για να πραγματοποιηθεί αυτό το γλέντι καθώς και το Σύλλογο Δαραίων Αττικής και το Σύνδεσμο Δαραίων για τη στήριξή τους
Το κρέας, το γάλα για το τυρί και το γιαούρτι, το μέλι και όλα όσα θα γευτείτε απόψε είναι προσφορά των ανθρώπων του χωριού μας και των γύρω χωριών.
Για την κάλυψη των εξόδων της ορχήστρας και των λοιπών εξόδων θα γίνει λαχειοφόρος αγορά. Παρακαλούμε να μας στηρίξετε.
Η βραδιά απόψε είναι αφιερωμένη στον πρωτεργάτη συνάδελφό μας κτηνοτρόφο Δήμο Κανέλλο που με την παρουσία του και την μεγάλη παρέα του στο αριστερό τραπέζι έδινε ζωή και χαρά στην πλατεία του χωριού μας, που σίγουρα θα χαίρετε από εκεί ψηλά που βρίσκεται..
Καλή διασκέδαση».
Δείτε βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση